El 19è Mulla’t aconsegueix més participants que mai

  • Participants en una de les piscines col·laboradores

    Participants en una de les piscines col·laboradores

631 piscines i més de 110.000 persones han col·laborat en la 19a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya. Durant l’acte, organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple, es va anunciar que a l’octubre obrirà el nou Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya.

 

La XIX edició del Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple s’ha celebrat aquest diumenge arreu de l’Estat i s’ha aconseguit batre tots els rècords:  663 piscines de Catalunya, més de 110.000 participants i 1.200 voluntaris, i més de 560.000 euros recaptats per l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya.

L’acte central s’ha celebrat al DIR Diagonal de Barcelona i es van reunir diverses cares conegudes com ara l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, o actrius com Lloll Bertran i Anna Barrachina. En aquest mateix acte el president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que a l’octubre obrirà les portes el nou Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEM) al complex de la Vall d’Hebron.

19 anys de Mulla’t

Des de 1994 que la Fundació de l’Esclerosi Múltiple (FEM) organitza aquest acte en què es convida a tothom a mullar-se a la piscina que vulguin. L’objectiu de la campanya és sensibilitzar la societat respecte l’esclerosi múltiple, una malaltia que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya. Els fons recaptats es destinen a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física i als serveis sociosanitaris que presta la FEM.

La FEM és una entitat que treballa amb l’objectiu de millor la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. Mitjançant diversos projectes i actes, al llarg dels anys, han aconseguit constituir el CEM o el Centre Especial de Treball (FEMCET).

Afegeix un comentari nou