La Fundació Amics de la Gent Gran rep el premi Josep Parera per la seva trajectòria durant 22 anys

 Font:
Font:

La Fundació Amics de la Gent Gran rep el premi Josep Parera per la seva trajectòria durant 22 anys

Resum: 

L’Obra social de la Caixa Penedès ha atorgat el premi Josep Parera a la Fundació Amics de la Gent Gran i al missioner Fernando Aguiló per la seva tasca en favor dels drets humans i la qualitat de vida de les persones.

El premi, que arriba ja a la cinquena edició, té per objectiu reconèixer públicament la trajectòria de persones i organitzacions socials que hagin destacat en la seva vocació i dedicació al servei comunitari. Aquest any Caixa Penedès ha duplicat la dotació econonòmica, de manera que Amics de la Gent Gran rebrà 50.000 euros per destinar als seus projectes.

Aquests diners serviran per estendre la seva tasca, ja que cada vegada la fundació rep més demandes. Arribar a més poblacions i, sobretot, a més gent gran és l’objectiu de la fundació.

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc divendres passat a Vilafranca del Penedès i va ser presidit pel conseller d’Interior i Relacions Institucionals Joan Saure i el preseident de Caixa Penedès, Josep Colomer.

La Fundació Amics de la Gent Gran treballa des de fa 22 anys per millorar la qualitat de vida de les persones grans, especialmetn les que pateixen situacions de soledat, aïllament o falta de recursos econòmics. L’acció es fa a través de voluntaris. L’any 2008 la fundació va atendre 627 persones de les 150.000 persones grans que estan soles a Catalunya.
+info: www.amics delagentgran.org

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou