Per la Mercè, porta'ns la teva idea per posar sostre!

Arrels Fundació surt al carrer per recollir propostes sobre com evitar que més persones es quedin sense llar. Veniu al estand a la Mostra d’Associacions de la Mercè i porteu-nos les vostres idees! A canvi us regalarem una samarreta.

Del 22 al 24 de setembre, Arrels participarà a la 17a Mostra d’Associacions de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. L’objectiu és aprofitar que molts ciutadans s’acostaran a la plaça Catalunya per conèixer la feina de les 200 entitats participants, per convidar-los a aportar les seves idees perquè ningú acabi dormint al carrer.

Totes les propostes que porteu les recollirem per incorporar-les a la nostra reflexió -com a entitat que acompanya a persones sense llar- i les difondrem perquè més persones les vegin, se sensibilitzin i puguin dir la seva. Com a agraïment, us regalarem la samarreta que aquest any hem fet per celebrar el 25è aniversari d’Arrels i que recull un lema ple d’intencions: "Jo no vull ser important, vull ser útil".

Perquè ja comenceu a pensar idees sobre com evitar que més persones es quedin sense llar, aquí us donem una: tenir curar dels fils que formen la vostra teranyina. A tots nosaltres ens aguanten diferents fils (els amics, la família, la feina, la salut, l’habitatge, etc); si un es trenca, la resta de fils ens sostenen. Però si es trenquen més fils la teranyina cau i nosaltres podem caure en la pobresa i al carrer. Per això és tant important tenir cura dels nostres fils.

Afegeix un comentari nou