La URV celebra la jornada “Emprenedoria i sensellarisme”

FCVS
Jornada “Emprenedoria i sensellarisme”
L’entitat vol deixar de banda la caritat per començar un procés d’empoderament cap als sense llar.
Una persona dormint al carrer
L'entitat també ha convocat una acció reivindicativa, la nit del 25 d'octubre, on es realitzarà una concentració nocturna a l'avinguda Catalunya.

La URV celebra la jornada “Emprenedoria i sensellarisme”

FCVS

Resum: 

La jornada, on participaran més de 15 personalitats, debatrà sobre la problemàtica que pateixen les persones que viuen al carrer i com cal empoderar-les per poder tirar endavant.

Homeless Entrepreneur, entitat sense ànim de lucre que vetlla per donar un futur a les persones sense sostre, i la Universitat Rovira i Virgili organitzen una jornada reivindicativa sota el títol "Emprenedoria i sensellarisme".

A l'acte hi participaran més de quinze personalitats de diverses institucions i entitats on donaran el seu punt de vista a la problemàtica que pateixen les persones que viuen al carrer. El tret diferencial de la jornada és que l’entitat vol deixar de banda la caritat per començar un procés d’empoderament cap als sense llar.

La jornada constarà de diverses taules rodones on es parlarà d'emprenedoria, d'innovació social o de ciutats inclusives. A més, també es donaran a conèixer les polítiques catalanes que generen oportunitats per les persones sense sostre i el model que Homeless Entrepreneur ha escollit per combatre el sensellarisme i que ja ha dut a llocs com Barcelona, Madrid, Santiago de Compostela i d'altres ciutats europees.

A banda d'aquesta jornada, l'entitat ha convocat una acció reivindicativa, la nit del 25 d'octubre, on es realitzarà una concentració nocturna a l’avinguda Catalunya. Els ciutadans sense llar s’agruparan a les portes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili per conscienciar la societat de la seva problemàtica i comunicar al món que necessiten també eines com l’emprenedoria per poder tirar endavant.

A més, persones sense sostre i membres de Homeless Entrepreneur també visitaran espais turístics i rellevants de la ciutat de Tarragona per demostrar que "són aquí". Un dels objectius principals de la reivindicació és el de denunciar que en les ciutats Smart City, com Tarragona, a les persones sense llar no se les escolta.

Afegeix un comentari nou
0