L’Espai Drets llança una campanya per defensar les persones amb discapacitat intel·lectual

  • El treball, un dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual

    El treball, un dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual - Font: Federació Catalana de Voluntariat Social

  • Diferents, però iguals

    Diferents, però iguals - Font: malarrasa.cat

Aquesta plataforma de Terrassa presentarà la iniciativa el 19 de juny, donant a conèixer un manifest i les activitats que s'organitzaran el proper curs per generar espais comuns d’informació, conscienciació, creativitat i participació inclusiva.

Dignifiquem la diversitat” és el nom de la campanya que duu a terme l'Espai per a la Defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa, que agrupa més de 14 entitats i té com a objectiu evitar i prevenir situacions d'indefensió ciutadana.

Amb la campanya vol identificar i conèixer els drets humans del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual que s’estan vulnerant en aquesta ciutat, així com transformar els serveis, els espais comuns i les actituds de la ciutadania perquè pugui accedir a una ciutadania plena, en igualtat de condicions i de manera inclusiva.

És per això que la plataforma es proposa col·laborar perquè les persones que formen part d'aquest col·lectiu es puguin associar i autogestionar, representant-se a elles mateixes i autodefensant-se.

L'acte de presentació de la campanya del 19 de juny tindrà lloc a les 19 h al Casal Cívic de Ca N’Aurell, que es troba a la plaça del Tint número 4 de Terrassa.

Afegeix un comentari nou