No esteu sols! Gala solidària d’Amics de la Gent Gran

  • Logo d'Amics de la Gent Gran

    Logo d'Amics de la Gent Gran

  • Dona gran i voluntària. Font: Amics de la Gent Gran

    Dona gran i voluntària. Font: Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran organitza una gala solidària el proper 30 de setembre al Liceu, amb la participació de 15 artistes que homenatjaran les persones grans.

La Fundació Amics de la Gent Gran vol retre homenatge a les persones grans amb una gala que es defineix com a “multigeneracional i multidisciplinar” i que se celebrarà el dia 30 de setembre, a les 20h al Gran Teatre del Liceu.

Amb el títol “No esteu sols”, l’espectacle contribuirà a sensibilitzar la població sobre el problema de soledat que viuen milers de persones grans a Catalunya i que afecta greument la seva salut.

La soledat és un sentiment compartit per les persones que reben l’atenció d'Amics de la Gent Gran i que, tot sovint, agreuja els problemes de salut que ja pateixen.

Per això, l'entitat, que enguany celebra el seu 25 aniversari, treballa per “lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat”.

Albert Om serà l’encarregat de presentar la gala, que comptarà amb la participació de l’humorista Andreu Buenafuente; les actrius Montserrat Carulla, Vicky Peña i Miranda Gas; la companyia Tricicle i T de Teatre. També hi actuaran els cantants Miguel Ríos, Peret i Gerard Quintana, el grup Gertrudis, la cantant Lídia Pujol, entre d'altres.

Els fons que es recaptin gràcies a la gala serviran per estendre l’acció social d’Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

Les entrades estan disponibles a Ticketmaster, per telèfon al 902 15 00 25 i als terminals ServiCaixa de La Caixa.

Cartell de la gala

Vídeo d'Amics de la Gent Gran

"No m'havia adonat mai, abans de tenir aquesta edat, que el silenci tingués soroll"

Afegeix un comentari nou