Vuit estrelles Michelin en favor d'Unicef

  • Joan Roca, Paco Pérez, Dani Garcia, Paco Morales i Albert Adrià

    Joan Roca, Paco Pérez, Dani Garcia, Paco Morales i Albert Adrià

Cinc prestigiosos cuiners, Joan Roca, Paco Pérez, Dani Garcia, Paco Morales i Albert Adrià, que compten amb vuit estrelles Michelin, han elaborat un menú especial per al sopa de la gala solidària Unicef Castell de Perelada en va seleccionar els vins. El sopar es una de les accions de sensibilització de la iniciativa “Hotels amics” de la que en forma part l’Hotel Arts de Barcelona.

Cinc xefs, amb nou estrelles Michelin, es van reunir dies enrere en una mateixa cuina per elaborar un menú per al sopar de la gala solidària a l’Hotel Arts de Barcelona en favor de UNICEF. L’acte va reunir uns 80 comensals que, a més de gaudir de les esplèndides vistes des de la 41 planta de l’hotel, van poder degustar, entre altres, ostres al cava, salmorejo, mini tomàquets amb gel cristal·lí de gaspatxo, pintada en el seu suc, anguila fumada... Castell de Perelada es va encarregar del maridatge del cava i vins.

Els cinc cuiners encarregats del sopar van ser:  Paco Pérez (dues estrelles Michelin a Miramar i una a Enoteca Joan Roca (tres estrelles Michelin al Celler de Can Roca), Albert Adrià (Tickets i 41º), Dani García (dues estrelles Michelin a Calima) y Paco Morales (una estrella a Ferrero).

Aquest acte benèfic s’emmarca dins del programa “Hotels amics de UNICEF” en el que l’Hotel Arts de Barcelona hi col·labora des de l’any passat i que permet que empreses del sector turístic es converteix en actors socials, col·laborant amb UNICEF en diversos programes de protecció i defensa dels drets de la infància.

+INFORMACIÓ UNICEF 

 

Afegeix un comentari nou