Participa al 6è Concurs de Relats de Voluntariat Social

 Font:
Font:

Participa al 6è Concurs de Relats de Voluntariat Social

Resum: 

T’agrada escriure? És el moment de compartir les teves experiències, motivacions, vivències, satisfaccions i inquietuds com a voluntari o voluntària.

Un any més torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la FCVS. En la seva 6a edició, la convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

El concurs es duu a terme a nivell de Catalunya i compta amb quatre convocatòries corresponents a: Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. Cada territori lliurarà un primer, segon i tercer premi.

Fins el 27 de març pots presentar els relats per a la convocatòria de Girona. Pel que fa a Barcelona, Lleida i Tarragona, es preveu que s’obri la convocatòria durant el quart trimestre del 2015.

Requisits dels relats

  • La temàtica dels relats haurà de ser el Voluntariat Social.
  • Cada relat ha de concursar en la convocatòria que li correspon a nivell territorial, en funció del lloc on es fa el voluntariat. Només s’acceptaran els relats que corresponguin a cada territori.
  • Cada autor podrà presentar només un relat.
  • Els relats han de tenir títol i s’han de lliurar en un document de word (lletra Arial 12)
  • L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters (26 línies), sense tenir en compte el títol.
  • Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic i entitat on fan el voluntariat) a l’adreça electrònica que els correspon en funció de la província. En el cas de Girona es pot enviar per mail fins el 27 de març de 2015.
  • De manera opcional es pot enviar una fotografia que il·lustri el relat.
  • Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.

Afegeix un comentari nou