Primera fase del manual euromediterrani de Cultura de Pau a Vilanova i la Geltrú

  • Campanya "Clam per la Pau" de Catalunya Voluntària

    Campanya "Clam per la Pau" de Catalunya Voluntària

La primera fase del projecte Peace Bag for Euromed Youth tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 25 de febrer al 4 de març i reunirà els representants de les 17 organitzacions euromediterrànies per redactar un manual sobre conscienciació de la cultura de pau. 

La primera fase del projecte Peace Bag for Euromed Youth tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 25 de febrer al 4 de març i reunirà els representants de les 17 organitzacions euromediterrànies per redactar un manual sobre conscienciació de la cultura de pau. 

L’objectiu d’aquesta primera trobada és posar en comú l’experiència de cada entitat participant en els seus àmbits, establir les metodologies i pràctiques a aplicar per actuar d’acord amb la filosofia de la cultura de pau en cada terreny i tornar als països d’origen amb directrius clares a aplicar en totes les activitats que desenvolupin en els propers mesos.

Els resultats es posaran en comú a finals d’any a El Caire, tenint en compte les propostes i després d’haver-les aplicat, comparat i consensuat. A partir d’aquí es redactarà el manual.

 

+ info: www.xarxanet.org/social/noticies/catalunya-voluntaria-participa-al-projecte-peace-bag-redactar-un-manual-sobre-cultur

Afegeix un comentari nou