Què entenem per Cultura i Inclusió Social? Com fer de la pràctica artística un dret a l'abast de tothom?

vnginclusio
VII Jornada de la Inclusió Social a Vilanova i la Geltrú
imatges d'arxiu de la jornada del 2016 sobre habitatge i exclusió residencial

Què entenem per Cultura i Inclusió Social? Com fer de la pràctica artística un dret a l'abast de tothom?

vnginclusio

Resum: 

La VII Jornada de la Inclusió Social a Vilanova i la Geltrú enguany dedica el tema a la 'Cultura i la Inclusió Social. L'ART com a eina de transFORMACIÓ'.

La Jornada de la Inclusió Social de VNG tindrà lloc el dimecres 29 de novembre de 9.00 a 14.00 h a l'Auditori del Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Enguany se celebra la setena edició d'aquest espai de coneixement i debat, on es tractarà a fons la dimensió social i inclusiva de la cultura i el paper que juga l'expressió artística en i per a la transformació social, així com la necessitat de fer accessible la participació artística i generar oportunitats a una societat diversa.

En el tractament de la inclusió social manca més atenció a les desigualtats culturals o a la dimensió cultural de les desigualtats. Per parlar-ne, la jornada comptarà amb l'Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia i vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. Porta anys dedicant la seva investigació a la sociologia de la cultura, les polítiques de benestar i la teoria sociològica.

Les quatre píndoles d'experiència seleccionades per a aquest any donaran a conèixer projectes que, des de diferents expressions artístiques i educatives, fomenten la inclusió social, i com la creació i l'expressió artística poden i han de ser un dret a l'abast de tothom. Comptarem amb entitats com ARTransforma, l'Associació Innerland Projekt, el grup de teatre del club social andana, i el grup unicidart, fruit de la col·laboració artística d'El Bollidor d'Art i El Club Social El Turó de Vilafranca del Penedès.

Podeu consultar el programa de la jornada en el següent enllaç

Les inscripcions a la jornada les podeu fer omplint el següent formulari

Les places són limitades i les inscripcions són gratuïtes. La jornada serà transmesa en llengua de signes.

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb vnginclusio@vilanova.cat o al 93.914.00.00.

Afegeix un comentari nou
0