Cicle de seminaris d’orientació legal en l’àmbit de la dependència

 Font:
Font:

Cicle de seminaris d’orientació legal en l’àmbit de la dependència

Resum: 

Girona, Manresa, Lleida, Barcelona i Reus acolliran els seminaris dirigits als professionals que atenen a usuaris de la llei de la dependència.

La Taula d’Entitats del Tercer Sector juntament amb la Comissió Mixta del Consell de l’Advocacia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, han organitzat un cicle de seminaris d’orientació legal en l’àmbit del dret administratiu. Aquests seminaris estan dirigits a professionals que atenen a usuaris de la llei de la dependència.

L’objectiu d’aquests seminaris és proporcionar a aquests col·lectius (tècnics d'entitats socials, treballadors i educadors socials, psicòlegs) coneixements legals bàsics per poder orientar i derivar correctament les persones que atenen, així com les seves famílies, als serveis jurídics corresponents per iniciar la defensa dels seus drets en l’àmbit legal.

La temàtica tractarà específicament la Llei 39/2006 i les diferents disposicions reglamentàries que la regulen a Catalunya. S’abordaran qüestions com la utilització de les eines del dret administratiu i l’orientació en relació a l’assistència jurídica gratuïta, o l’aplicació actual de la llei de la dependència.

El primer curs està previst que s’imparteixi el proper 26 de març a Girona; el 29 d’abril a Manresa; el 25 de maig a Lleida; el 25 de juny a Barcelona, mentre que a Reus encara està pendent de data. Tots els cursos se celebraran a la seu del corresponent col·legi d’advocats, excepte a Barcelona, que serà a la seu de la Taula del Tercer Sector (Rocafort, 242). L’horari serà de 16 a 19:30h.

La inscripció és gratuïta, només cal complimentar el formulari.

Afegeix un comentari nou