Vols participar a la 3a edició de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya?

Suport Associatiu

Vols participar a la 3a edició de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya?

Suport Associatiu

Resum: 

L'estudi, impulsat per La Confederació, permetrà fer una radiografia de l'estat de l'ocupació entre les entitats socials catalanes. Les organitzacions interessades a col·laborar poden omplir ja el qüestionari.

La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya. L'objectiu d'aquest informe és conèixer de primera mà en quin estat es troba i com ha evolucionat l’ocupació en el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones.

Les entitats que vulguin participar en l'elaboració de l'anuari 2017 poden respondre el qüestionari a través d'Internet fins al 18 de gener de 2017. Davant qualsevol consulta, es pot contactar amb el correu anuariocupacio@observatoritercersector.org o amb el telèfon 93 256 40 92. En aquest document, també es contesten les preguntes i dubtes més freqüents plantejats per les organitzacions a l'hora d'omplir l'enquesta.

Les dades recollides en l'elaboració de l'anuari serviran alhora per realitzar un altre informe sobre l'ocupació que el tercer sector social genera a la ciutat de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament d'aquest municipi.

L'estudi es porta a terme amb la col·laboració tècnica de l’Observatori del Tercer Sector i té el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.


Informació relacionada:

Afegeix un comentari nou
0