XI Jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut

FCVS
Cartell de l'11a edició de la Jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut
Imatge de la jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut celebrada el 2015
Imatge d'un dels tallers de la jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut celebrada el 2015

XI Jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut

FCVS

Resum: 

La Jornada serà un espai de reflexió, intercanvi i aprenentatge envers el voluntariat i la salut mental.

Arriba l'11a edició de la Jornada de voluntariat en l'àmbit de la salut sota el títol "Voluntariat i salut mental" que se celebrarà el pròxim 25 d'octubre a la Casa del Mar de Barcelona. L'acte, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d'algunes entitats federades, vol ser un espai de reflexió, de sensibilització i d'aprenentatge compartit.

La Jornada pretén, per una part, donar eines als voluntaris i voluntàries que desenvolupen activitats adreçades a persones amb trastorn mental. Per l'altra, també busca explorar com es gestionen programes i equips de voluntariat de manera que siguin inclusius amb aquelles persones voluntàries que pateixen un trastorn mental.

A la primera part de la Jornada els assistants podran gaudir d'un espectacle de teatre fòrum, on es reflexionarà sobre la salut mental i el voluntariat. Tot seguit, el director de l'Àrea de Salut Mental de l'Institut de Treball Social i de Serveis Socials, José Manuel Cañamares, portarà a terme la ponència "Més enllà del diagnòstic: el voluntariat com a possibilitat". A continuació, quatre tallers i espais de reflexió seran els protagonistes de la segona part de la Jornada.

Programa

Ja et pots descarregar el programa complert i els tallers i espais de reflexió!

A qui es dirigeix

La Jornada està adreçada, per una banda, a responsables i coordinadors d'entitats socials i tècnics de voluntariat d'entitats. D'altra banda, es dirigeix a voluntaris i voluntàries d'entitats socials. També es s'adreça a professionals d'equips assistencials de persones amb trastorn mental, així com a totes les persones i institucions que estiguin interessades en la matèria.

Inscripcions

L'entrada és gratuïta però és necessària inscripció prèvia.

Afegeix un comentari nou