logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 24 de juliol de 2023 - Num. 716 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Entitats i noves maternitats

La maternitat és una experiència molt diversa, ja que hi ha tantes maternitats i criances com persones que crien. Visibilitzem aquesta diversitat i les entitats que hi treballen.

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Alba Gros: “La biodiversitat agrària només es pot mantenir si tothom se'n fa una mica càrrec”

L’Associació de Manresa l’Era vetlla pel foment de la producció agrària i el reconeixement del sector per part de la ciutadania.

Llegiu-ne més
Alba Gros

Destaquem

Les entitats col·laboradores de Xarxanet destaquen la seva tasca de visibilització de la tasca de les entitats, així com els recursos pràctics del projecte i la capacitat de participar-hi directament. Font: iStock.

Xarxanet, la finestra al món de les entitats socials

Amb motiu dels vint anys del projecte parlem amb les nostres entitats col·laboradores per conèixer què destaquen de Xarxanet.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

4 recursos per viure un estiu digitalment responsable

Aquests materials de la Xarxa Punt TIC us serviran per aprofundir en l'acompanyament digital, sobretot d'infants i joves.

Llegiu-ne més
No hi ha millor moment que l'estiu per aprendre a utilitzar la tecnologia d'una altra manera, molt més responsable i ètica, amb aquests materials de la Xarxa Punt TIC. Font: iStock.

Contrastos

Maria Mercè Barcelò, al mig, amb dos associats més, un cop guanyat el premi.

Maria Mercè Barcelò: “Només guanyar La Dooble, vam organitzar un sopar de Cap d’Any per a tots els jubilats”

La periodista Elizabeth López, juntament amb el director d’Acció Social de la Fundació Telefònica,  Carlos Palacios, i el referent de m4social, Xavier Trabado. Font: m4social.

La digitalització del Tercer Sector és encara una assignatura pendent

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.