logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 24 de juliol de 2019 - Num. 330 Butlletins anteriors
El termini de presentació del formulari de sol·licitud finalitza el 9 d'agost. Font: Xarxanet  Font:
Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats de l'àmbit de les polítiques socials 22a edició dels Premis per al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 22a edició d’aquests premis amb l’objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/07/2019 - 27/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a la promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses 2019

El Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social convoca subvencions per al finançament de les despeses de la realització d'activitats de suport i promoció del treball autònom, de l'economia social i de la responsabilitat social de les empreses, així com el finançament parcial de les despeses de funcionament de les associacions de treballadors autònoms, de cooperatives, de societats laborals, d'empreses d'inserció i altres entitats representatives de l'economia social d'àmbit estatal.

Convocant: Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social
Termini: 05/07/2019 - 27/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a programes concertats de cooperació al desenvolupament i d'educació per al desenvolupament des de l'enfocament de gènere i basat en drets humans 2019

L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament convoca subvencions amb l'objectiu d'impulsar el treball pluriennal amb les ONGD amb implantació a Catalunya per a acompanyar processos de transformació de desigualtats, materialització de drets humans i construcció de la pau.

Convocant: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 09/07/2019 - 29/07/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Música 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca aquests premis per tal de recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la música, representada a través d'una obra o interpretació feta pública durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Dansa 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca una nova edició d'aquest premi amb dues modalitats, de Creació i Interpretació, que vol recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la dansa, representada preferentement a través d'una obra o actuació pública durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premi Estatal de les Músiques Actuals 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte vol recompensar la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit d'aquests gèneres musicals, a través d'una obra o actuació feta pública o representada durant l'any 2018.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 11/06/2019 - 30/07/2019

Més informació

punt vermell Premi Europeu de la Joventut 2019

El Premi Europeu de la Joventut (European Youth Awards, EYA) 2019, cofinançat pel programa Europa amb els Ciutadans, busca projectes digitals que tinguin un fort impacte en la societat.

Convocant: European Youth Awards (EYA)
Termini: 04/03/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell Posa't a la nostra pell – Edició Jove 2019

Arriba la primera edició del Concurs Posa't a la nostra pell- Edició Jove, pensat per entitats juvenils.

Convocant: Festival Inclús i Arep
Termini: 13/06/2019 - 31/07/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats per a l'estudi, l'anàlisi i l'execució de les prioritats de la política exterior espanyola 2019

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions adreçades a persones físiques o jurídiques, sense ànim de lucre, públiques o privades, estatals o estrangeres.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 16/07/2019 - 01/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització d'activitats dirigides a la divulgació, promoció i protecció dels drets humans 2019

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre amb seu a Espanya, que tinguin experiència prèvia acreditada en activitats de drets humans els objectius de les quals siguin la difusió, promoció o protecció dels drets humans.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 16/07/2019 - 05/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes de recerca i innovació del Pla Barcelona Ciència 2019

L'Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de les subvencions a projectes de recerca i innovació del Pla Barcelona Ciència, amb la qual es compromet a impulsar la investigació de qualitat que abordi reptes presents a la realitat actual de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/07/2019 - 09/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions de projectes i activitats a entitats de l'àmbit de polítiques socials 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions per a projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 22/07/2019 - 09/08/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per l'arranjament i adequació de local d'ús de les entitats juvenils de Barcelona 2019

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions destinades a garantir que els locals de les entitats juvenils de la ciutat compleixin les condicions tècniques mínimes i necessàries per garantir-ne la funció, la correcta prestació dels serveis que ofereixen i la qualitat de vida i seguretat dels usuaris i veïns.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 12/06/2019 - 12/08/2019

Més informació

punt vermell Lluïsos Teatre Residències! Convocatòria 2019

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i busquin un espai per treballar el projecte.

Convocant: Lluïsos Teatre
Termini: 14/06/2019 - 10/09/2019

Més informació

punt vermell 22a edició dels Premis per al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol 2019

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 22a edició d’aquests premis amb l’objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Fundació Acció Solidària Contra l’Atur
Termini: 19/07/2019 - 30/09/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Les entitats que es vulguin presentar al concurs ho poden fer fins al 10 de setembre. Font: Setmana de la RSC. Font: Setmana de la RSC
Presenta el teu projecte al concurs de Responsabilitat Social Corporativa

Hi poden participar fins al 10 de setembre entitats, empreses i administracions que impulsin iniciatives innovadores vinculades a la RSC.

 Font:
Ajuts Obertament a projectes antiestigma 2019

Obertament engega la tercera edició dels seus ajuts anuals per a projectes locals d'entitats que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental.

Caminada contra la violència masclista #PoblenouFaVia

Es tracta d'una caminada reivindicativa que vol sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica de la violència masclista, així com recaptar fons per a projectes d’atenció i acompanyament a les seves víctimes.

Ethical Time Font: Ethical Time
Neix Ethical Time, la revolta de la roba ètica

Una plataforma de moda sostenible alternativa a la indústria tèxtil de la ‘fast fashion’.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.