logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Num. 381 Butlletins anteriors
Imatge de Shutterbug75 a Pixabay Motxilla2020 de Fundació Salut Alta Font: FundacióSalut Alta
Subvencions en l'àmbit social amb càrrec a l'assignació de l'IRPF 2020 Fundació Salut Alta engega una campanya de microdonacions per oferir activitats d'estiu a infants i joves

Es convoquen subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques de les comunitats autònomes, de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Amb #Motxilla2020 ofereixen activitats de casal d’estiu a un centenar d’infants i joves del barri la Salut Alta de Badalona al mes de juliol perquè tinguin espais de socialització després d'un confinament en situació de desprotecció.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions del Dipsalut dins el Programa Benestar i Comunitat 2020 (COVID-19)

El Dipsalut convoca subvencions extraordinària als ajuntaments, als ens locals supramunicipals i els seus ens dependents, i les entitats sense ànim de lucre per al finançament de dispositius que responguin als objectius del Programa Benestar i Comunitat, per a l'any 2020 (COVID-19).

Convocant: Diputació de Girona. Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut)
Termini: 14/07/2020 - 21/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya per dur a terme activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport econòmic a entitats culturals que es desplacin fora de Catalunya per promoure el coneixement de les diferents manifestacions de la cultura popular i tradicional catalana i aranesa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 08/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a la producció d'espectacles i d'exposicions relacionats amb la cultura popular i tradicional 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport a la producció de nous espectacles d'arrel tradicional i a l'organització d'exposicions relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana i aranesa.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 08/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a activitats que fomentin la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni etnològic de Catalunya 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions amb la finalitat de contribuir al finançament d'activitats que fomentin la recerca, la conservació i la difusió del patrimoni etnològic de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 08/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a la producció i l'edició de llibres i fonogrames relacionats amb la cultura popular i tradicional 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport a la producció i l'edició de llibres en llengua catalana o aranesa i de fonogrames, relacionats amb la difusió de la cultura popular i tradicional catalana i aranesa o del patrimoni etnològic de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 08/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Dipsalut per a l'acollida i la inclusió social de joves en risc d'exclusió 2020-2021

El Dipsalut convoca subvencions per a entitats sense fànim de lucre, ajuntaments, consells comarcals i ens que depenen de la demarcació de Girona que hagin realitzat o tinguin previst realitzar projectes i/o accions destinades a l’acollida i la inclusió dels infants i joves emigrats sols a les comarques gironines o joves extutelats. 

Convocant: Diputació de Girona. Organisme Autònom de Salut Pública (Dipsalut)
Termini: 08/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Oberta la línia de subvenció del Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats 2020

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya obre convocatòria de subvencions amb la finalitat de facilitar experiències professionals a un sector de població jove, especialment vulnerable, com són els joves tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

Convocant: Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Termini: 03/07/2020 - 23/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions d'accions de cooperació al desenvolupament en l'àmbit de l'acció humanitària 2020

L'AECID, com a resposta a la COVID-19, convoca subvencions per a organitzacions no governamentals de desenvolupament.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación. Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID)
Termini: 02/07/2020 - 24/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions pluriennals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer 2020-2021

Des del Departament de la Presidència es convoquen subvencions per donar suport a projectes transfronterers de cooperació desenvolupats al territori de l'Espai Català Transfronterer, que no tenen les capacitats per recaptar els recursos públics habituals destinats a l'àmbit transfronterer, tot posant en relleu la transcendència de determinades accions estratègiques que vertebren l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 24/06/2020 - 24/07/2020

Més informació

punt vermell Subvenció de mesures de suport a projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica COVID-19 per a empreses cooperatives

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria d'aquesta línia de subvenció adreçada a les empreses cooperatives.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 24/06/2020 - 24/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica 2020

El Memorial Democràtic convoca subvencions per donar suport a activitats culturals, commemoratives, pedagògiques, de recerca i de difusió de la memòria democràtica, relacionades amb la temàtica pròpia de la institució (la Segona República, la Guerra Civil, l'exili, la deportació, la repressió, la resistència i la construcció de la societat democràtica) vinculades a Catalunya. 

Convocant: Memorial Democràtic
Termini: 07/07/2020 - 31/07/2020

Més informació

punt vermell Subvencions en l'àmbit social amb càrrec a l'assignació de l'IRPF 2020

Es convoquen subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques de les comunitats autònomes, de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 11/07/2020 - 07/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a associacions de famílies acollidores/adoptives i de persones acollides/adoptades 2020

L'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció convoca subvencions per a la realització de jornades, activitats i formació a associacions de famílies acollidores amb infants acollits en família aliena, tutelats per la Generalitat de Catalunya, associacions de famílies adoptives d'infants adoptats a Catalunya o a altres països i associacions de persones que han estat acollides o adoptades en família aliena.

Convocant: Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció
Termini: 11/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Convocant: Acció Solidària Contra l'Atur
Termini: 10/07/2020 - 30/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Pluralismo y Convivencia | Línia 3 – Promoció del coneixement de la diversitat religiosa 2020

La Fundación Pluralismo y Convivencia obre convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats adreçades a promoure el coneixement de la diversitat religiosa en un marc de diàleg, foment de la convivència i lluita contra la intolerància i el discurs d'odi.

Convocant: Fundación Pluralismo y Convivencia (FPyC)
Termini: 03/07/2020 - 09/10/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
La Fundació Tot Raval i una setantena d'entitats del barri barceloní posen en marxa la campanya #sumapelraval. Font: Tot Raval
#sumapelraval recapta diners per fer arribar béns de primera necessitat al veïnat

L'objectiu d'aquesta campanya, que compta amb el suport de més de 70 entitats del Raval, és donar resposta a les necessitats que han sorgit al barri arran de la crisi de la Covid-19.

Premis Fundació Roca Galès 2020
Premis Fundació Roca Galès 2020

La Fundació Roca Galès convoca amplia el termini de presentació de candidatures per als seus premis anuals que són un reconeixement públic a la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. A més, enguany també premiaran la contribució a l'emergència sanitària de la COVID-19.

 Font:
Premis al foment de l'ocupació Josep M. Piñol 2020

Acció Solidària Contra l'Atur convoca la vint-i-tresena edició dels Premis Piñol que volen reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

es podrà aportar documentació addicional per recolzar les dades de les diferents partides que es continguin tant en el model 770 com en el model 771. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Nous models 770 i 771 per a la regularització voluntària de la situació tributària

Les declaracions fiscals s’han de presentar de forma obligatòria per via electrònica a través d’Internet.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.