logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Num. 385 Butlletins anteriors
 Font: David Martí Actuació de Brush, banda finalista de l'edició del 2018 del DescoNNecta. Font: Dolors Ferré
Una campanya de crowfunding per salvar el projecte educatiu El Planter El concurs DescoNNecta suma un nou premi per a bandes femenines

Una proposta singular d’escola viva autogestionada busca finançament per tirar endavant després de l’impacte de la Covid-19.   

L’Associació cultural The Indians Runners se suma al projecte, impulsat per Lluïsos de Gràcia i el magazín musical L’Ampli, aportant el guardó Erra Forta que promou la presència de dones músiques.  

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts excepcionals al teatre i al circ 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions excepcionals al teatre i al circ com a conseqüència de l'impacte negatiu de la crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 01/08/2020 - 18/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions en matèria d'estrangeria 2020

El Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones convoca subvencions pel desenvolupament d'actuacions d'interès general en matèria d'estrangeria destinades a la defensa dels drets humans de les persones migrants, així com a afavorir la convivència i la cohesió social, cofinançades per fons de la Unió Europea.

Convocant: Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones
Termini: 04/08/2020 - 24/08/2020

Més informació

punt vermell Ajut extraordinari per a l'organització i el funcionament de les activitats en l'àmbit del lleure educatiu en el context de la COVID19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria d'un ajut econòmic extraordinari destinat a les entitats sense ànim de lucre i empreses organitzadores de les activitats en l'àmbit del lleure educatiu , per minimitzar l'impacte econòmic de l'organització i el funcionament d'aquestes activitats en els requisits i les mesures de prevenció, protecció i higiene que estableixen les autoritats sanitàries i que han acordat els òrgans corresponents en el context de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 24/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme, i s'adopten mesures de flexibilització a fi d'afavorir el compliment de la finalitat de la concessió de les mateixes en relació a les condicions establertes a les bases reguladores de l'Ordre TSF/234/2017 i donar viabilitat màxima a les actuacions afectades pel context generat per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 31/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per finançar l'execució d'obres de consolidació o de restauració d'immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional, en les categories de Monument Històric, Jardí Històric o Zona d'Interès Etnològic, o béns culturals d'interès local.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/07/2020 - 14/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Tarragona a entitats i fundacions socials per finançar despeses davant la crisi sanitària de la COVID 19

La Diputació de Tarragona convoca subvencions per a entitats i fundacions socials destinades a despeses extraordinàries que hagin hagut d'assumir degut a la crisi sanitària de la COVID 19, i a despeses ordinàries derivades del seu normal funcionament.

Convocant: Diputació de Tarragona
Termini: 06/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats per facilitar la inclusió d'infants a les activitats de lleure educatiu de base voluntària 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure amb propostes integrals dirigides a facilitar la inclusió d’infants a les activitats de lleure, dutes a terme per entitats de base voluntària.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions veïnals del parc d'habitatge públic 2020

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per a projectes socials d'actuacions comunitàries i activitats de cohesió social desenvolupades per entitats i associacions veïnals dels barris amb un parc d'habitatges de lloguer públic administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i en àrees de risc d'exclusió residencial o amb degradació urbana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 23/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell 27a edició del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell XXIV Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2020

L'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona engega la XXIV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals
Termini: 15/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per fomentar l'ocupació 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per impulsar l’economia de les empreses del territori amb l'objectiu de la creació i/o el manteniment de l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 10/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal del Ripollès a entitats sense ànim de lucre 2020

El Consell Comarcal del Ripollès convoca subvencions a associacions, fundacions i cooperatives pel finançament d'activitats públiques, d'interès social o de promoció d'una finalitat pública comarcal.

Convocant: Consell Comarcal del Ripollès
Termini: 09/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Premis COOPCAMP 2020

CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, convoca els  PremisCoopCamp 2020 per posar en valor projectes del Camp de Tarragona que han apostat per la innovació i/o la intercooperació per enfortir-se en aquest nou context socioeconòmic COVID19.

Convocant: CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona
Termini: 31/07/2020 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives 2020

La Xarxa d'Ateneus Cooperatius vol atorgar premis als millors treballs de Fi de Grau o de Postgrau i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades, presentats entre el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020, i que versin sobre temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme.

Convocant: Xarxa d'Ateneus Cooperatius
Termini: 19/09/2019 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell 19a convocatòria de la Beca Joaquim Franch, projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica 2020

L'Ajuntament de Girona engega la dinovena edició de la Beca Joaquim Franch per a projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 07/05/2020 - 25/09/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
27a edició del Premi Voluntariat 2020
27a edició del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Les entitats ja poden utilitzar la calculadora de pagament de deutes i d'interessos per ajornaments a la web de l'Agència Tributària. Font: Unsplash. Font: Unsplash
Hisenda crea una calculadora virtual per gestionar deutes

Les entitats poden utilitzar les noves eines telemàtiques per controlar els terminis de pagament i per confirmar el cost dels interessos pels ajornaments.

Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d’hivernacle
Convocatòria 2020 del Programa voluntari de compensació d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle

El Departament de Territori i Sostenibilitat obre la convocatòria del Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle per a l'any 2020.

Premis Fundació Roca Galès 2020
Premis Fundació Roca Galès 2020

La Fundació Roca Galès convoca amplia el termini de presentació de candidatures per als seus premis anuals que són un reconeixement públic a la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya. A més, enguany també premiaran la contribució a l'emergència sanitària de la COVID-19.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.