logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 26 d'agost de 2020 - Num. 387 Butlletins anteriors
 Font: L'entitat Espigoladors recollint el Premi Voluntariat 2019.  Font: Josep Carbonell
Convocats els Premis de Civisme 2020 Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

La 27a edició pretén premiar projectes, programes o iniciatives d’entitats catalanes sense ànim de lucre que fomentin el voluntariat inclusiu.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat 2020

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat obre dues línies de subvencions, per a les agrupacions de defensa vegetal i per a les cooperatives i altres entitats agràries.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat
Termini: 17/07/2020 - 04/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme, i s'adopten mesures de flexibilització a fi d'afavorir el compliment de la finalitat de la concessió de les mateixes en relació a les condicions establertes a les bases reguladores de l'Ordre TSF/234/2017 i donar viabilitat màxima a les actuacions afectades pel context generat per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 31/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per finançar l'execució d'obres de consolidació o de restauració d'immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional, en les categories de Monument Històric, Jardí Històric o Zona d'Interès Etnològic, o béns culturals d'interès local.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/07/2020 - 14/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Tarragona a entitats i fundacions socials per finançar despeses davant la crisi sanitària de la COVID 19

La Diputació de Tarragona convoca subvencions per a entitats i fundacions socials destinades a despeses extraordinàries que hagin hagut d'assumir degut a la crisi sanitària de la COVID 19, i a despeses ordinàries derivades del seu normal funcionament.

Convocant: Diputació de Tarragona
Termini: 06/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats per facilitar la inclusió d'infants a les activitats de lleure educatiu de base voluntària 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure amb propostes integrals dirigides a facilitar la inclusió d’infants a les activitats de lleure, dutes a terme per entitats de base voluntària.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions veïnals del parc d'habitatge públic 2020

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per a projectes socials d'actuacions comunitàries i activitats de cohesió social desenvolupades per entitats i associacions veïnals dels barris amb un parc d'habitatges de lloguer públic administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i en àrees de risc d'exclusió residencial o amb degradació urbana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 23/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell 27a edició del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell XXIV Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2020

L'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona engega la XXIV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals
Termini: 15/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per fomentar l'ocupació 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per impulsar l’economia de les empreses del territori amb l'objectiu de la creació i/o el manteniment de l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 10/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal del Ripollès a entitats sense ànim de lucre 2020

El Consell Comarcal del Ripollès convoca subvencions a associacions, fundacions i cooperatives pel finançament d'activitats públiques, d'interès social o de promoció d'una finalitat pública comarcal.

Convocant: Consell Comarcal del Ripollès
Termini: 09/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Premis COOPCAMP 2020

CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, convoca els  PremisCoopCamp 2020 per posar en valor projectes del Camp de Tarragona que han apostat per la innovació i/o la intercooperació per enfortir-se en aquest nou context socioeconòmic COVID19.

Convocant: CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona
Termini: 31/07/2020 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives 2020

La Xarxa d'Ateneus Cooperatius vol atorgar premis als millors treballs de Fi de Grau o de Postgrau i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades, presentats entre el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020, i que versin sobre temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme.

Convocant: Xarxa d'Ateneus Cooperatius
Termini: 19/09/2019 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell 19a convocatòria de la Beca Joaquim Franch, projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica 2020

L'Ajuntament de Girona engega la dinovena edició de la Beca Joaquim Franch per a projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 07/05/2020 - 25/09/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/08/2020 - 15/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Tot i que les escoles tanquin, les seves cuines es mantindran obertes per garantir el menjar d'infants i adolescents en risc social Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Menjar a domicili per les beques menjador

La Generalitat mantindrà les cuines escolars obertes per garantir els dinars dels infants confinats en risc social.

Una ciutadana fa una donació  al Banc de Sang. Font: Banc de Sang
El Banc de Sang impulsa una campanya per multiplicar les donacions a l’estiu

La campanya de l’entitat proposa que qualsevol persona es marqui el repte d’aconseguir 10 donants de sang del seu entorn i arribar a les 35.000 donacions.

Ajuts a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya afectades econòmicament per la COVID-19
Ajuts a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya afectades econòmicament per la COVID-19

Degut a la pandèmia produïda per la COVID-19 i les seves conseqüències en la mobilitat de la població, les organitzacions que formen part del sector ambiental han estat greument afectades. El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca subvencions per pal·liar aquests efectes.

SOS Cultura | Ajuts de la Fundació Carulla a la creació i la participació cultural
SOS Cultura | Ajuts de la Fundació Carulla a la creació i la participació cultural

SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts de la Fundació Carulla per donar suport als i les creadores culturals i fer possibles nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.