logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 2 de setembre de 2020 - Num. 388 Butlletins anteriors
A diferència de l’IMV, la Renda Bàsica no cal demanar-la, sinó que es rep directament. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. Per fer front a la crisi econòmica provocada per la covid-19, el Govern va permetre ajornar el pagament dels deutes tributaris durant sis mesos. Font: Unsplash. Font: Unsplash
La Renda Bàsica i les seves principals diferències amb l’Ingrés Mínim Vital Com es poden pagar per avançat i sense interessos els impostos ajornats per la Covid-19?

La nova ajuda implantada en el marc de la crisi de la Covid només es concedeix a determinats col·lectius, fet que la diferencia d'altres ajudes que són universals i incondicionals. 

A partir del 21 setembre, els deutes ajornats començaran a generar interessos. Per evitar-los, hi ha l'opció de pagar els deutes de manera anticipada i telemàtica. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme, i s'adopten mesures de flexibilització a fi d'afavorir el compliment de la finalitat de la concessió de les mateixes en relació a les condicions establertes a les bases reguladores de l'Ordre TSF/234/2017 i donar viabilitat màxima a les actuacions afectades pel context generat per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 31/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per finançar l'execució d'obres de consolidació o de restauració d'immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional, en les categories de Monument Històric, Jardí Històric o Zona d'Interès Etnològic, o béns culturals d'interès local.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/07/2020 - 14/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Tarragona a entitats i fundacions socials per finançar despeses davant la crisi sanitària de la COVID 19

La Diputació de Tarragona convoca subvencions per a entitats i fundacions socials destinades a despeses extraordinàries que hagin hagut d'assumir degut a la crisi sanitària de la COVID 19, i a despeses ordinàries derivades del seu normal funcionament.

Convocant: Diputació de Tarragona
Termini: 06/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats per facilitar la inclusió d'infants a les activitats de lleure educatiu de base voluntària 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure amb propostes integrals dirigides a facilitar la inclusió d’infants a les activitats de lleure, dutes a terme per entitats de base voluntària.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions veïnals del parc d'habitatge públic 2020

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per a projectes socials d'actuacions comunitàries i activitats de cohesió social desenvolupades per entitats i associacions veïnals dels barris amb un parc d'habitatges de lloguer públic administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i en àrees de risc d'exclusió residencial o amb degradació urbana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 23/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell 27a edició del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell XXIV Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2020

L'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona engega la XXIV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals
Termini: 15/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per fomentar l'ocupació 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per impulsar l’economia de les empreses del territori amb l'objectiu de la creació i/o el manteniment de l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 10/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal del Ripollès a entitats sense ànim de lucre 2020

El Consell Comarcal del Ripollès convoca subvencions a associacions, fundacions i cooperatives pel finançament d'activitats públiques, d'interès social o de promoció d'una finalitat pública comarcal.

Convocant: Consell Comarcal del Ripollès
Termini: 09/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Premis COOPCAMP 2020

CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, convoca els  PremisCoopCamp 2020 per posar en valor projectes del Camp de Tarragona que han apostat per la innovació i/o la intercooperació per enfortir-se en aquest nou context socioeconòmic COVID19.

Convocant: CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona
Termini: 31/07/2020 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives 2020

La Xarxa d'Ateneus Cooperatius vol atorgar premis als millors treballs de Fi de Grau o de Postgrau i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades, presentats entre el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020, i que versin sobre temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme.

Convocant: Xarxa d'Ateneus Cooperatius
Termini: 19/09/2019 - 20/09/2020

Més informació

punt vermell 19a convocatòria de la Beca Joaquim Franch, projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica 2020

L'Ajuntament de Girona engega la dinovena edició de la Beca Joaquim Franch per a projectes i iniciatives d'interès social en matèria d'educació cívica.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 07/05/2020 - 25/09/2020

Més informació

punt vermell Premis al Voluntariat de la Fundación Telefónica 2020

En aquesta nova edició, la Fundación Telefónica vol reconèixer iniciatives i projectes de voluntariat que hagin sorgit amb l'objectiu de donar resposta a les conseqüències provocades per la Covid-19.

Convocant: Fundación Telefónica
Termini: 06/07/2020 - 02/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis de Civisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca una nova edició dels Premis de Civisme que tenen com a objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que, des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 13/08/2020 - 15/10/2020

Més informació

punt vermell Convocats els Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la 31a edició dels seus premis anuals que volen reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya
Termini: 15/06/2020 - 01/11/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
El projecte Contra la Soledat, un SOL a casa, de Ser Barri, és una de les iniciatives que rebrà suport per part de Lliures. Font: Lliures
El Projecte Lliures reparteix 150.000 euros entre nou entitats per fer front a la crisi de la Covid-19

Les iniciatives han estat seleccionades entre un centenar de propostes per ser innovadores, emancipadores i transformadores i per combatre les mancances estructurals entre la població més vulnerable. 

Per consultar o donar de baixa una declaració informativa ja presentada podem utilitzar l’opció ‘Consultes i baixes de declaracions. Exercici 2019 i següents’. Foto: Unsplash. Font: Unsplash
Com rectificar declaracions informatives amb certificat digital

La pàgina web de l’Agència Tributària permet modificar, eliminar i crear nous declarats/des. En aquest recurs s’indiquen els passos per fer-ho.

Imatge de Gerd Altmann a Pixabay
Subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme, i s'adopten mesures de flexibilització a fi d'afavorir el compliment de la finalitat de la concessió de les mateixes en relació a les condicions establertes a les bases reguladores de l'Ordre TSF/234/2017 i donar viabilitat màxima a les actuacions afectades pel context generat per la COVID-19.

El premi CoronaCultura vol premiar diferents projectes culturals. Imatge de Nicola Albertini. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0 Font: Nicola Albertini. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0
Contínua la presentació de propostes pel premi CoronaCultura

El premi CoronaCultura té per objectiu reconèixer les persones físiques i jurídiques que realitzen accions culturals durant la pandèmia. Hi han diversos premis metàl·lics.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.