logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 14 d'abril de 2021 - Num. 420 Butlletins anteriors
En l'edició anterior, la Marató de TV3 va recaptar 10.305.819 euros per lluitar contra la Covid-19. Font: Arxiu Xarxanet
La salut mental, protagonista de la Marató 2021 Joan Segarra: “Els Premis La Confederació homenatgen el paper del tercer sector durant la pandèmia”

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio se celebrarà el diumenge 19 de desembre i estarà destinat a trastorns que afecten una de cada quatre persones al llarg de la seva vida.

Un dels aprenentatges que ha deixat la Covid-19 és, segons el president de l’entitat, que en aquesta situació ha estat imprescindible un sector social, de salut i ensenyament forts.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions a entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari, per al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació davant l'Administració General d'Estat i la Unió Europea, així com per a la realització d'activitats específiques d'especial interès per al sector agroalimentari espanyol.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Termini: 27/03/2021 - 20/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de dones rurals d'àmbit estatal, 2021

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca subvencions a les entitats associatives de dones rurals d'àmbit estatal per al foment d'activitats específiques i habituals d'utilitat pública per a les dones rurals.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación 
Termini: 13/03/2021 - 20/04/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de projectes 2021. Programa Alimentació Sostenible 'Del camp al rebost: Emprenedoria col·lectiva per accelerar el salt d'escala de l'alimentació agroecològica

La Fundación Daniel y Nina Carasso recolza, a través dels seu programa d'Alimentació Sostenible, projectes que accelerin la transició cap a sistemes alimentaris més sostenibles, garantint l'accés universal a una alimentació respectuosa amb les persones i els ecosistemes.

Convocant: Fundación Daniel y Nina Carasso
Termini: 02/03/2021 - 20/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 26/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions sense ànim de lucre, per al control i la gestió de la població de les colònies de gats de la ciutat, 2021

L'Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per a projectes que es dediquin al control i la cura de la població de gats ferals mitjançant l’esterilització seguint el mètode CER (Captura, Esterilització, Retorn).

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida
Termini: 26/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per al programa de suport a projectes de promoció agroalimentària, 2021

La Diputacio de Girona convoca subvencions per a les entitats sense ànim de lucre vinculades al sector agroalimentari gironí i als ens locals de la demarcació de Girona que gestionin projectes i/o espais públics vinculats a la promoció agroalimentària.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 27/03/2021 - 27/04/2021

Més informació

punt vermell Premis La Confederació 2021

La Confederació engega la cinquena edició dels seus premis anuals, enguany especial dedicada al reconeixement a iniciatives innovadores del Tercer Sector Social davant la Covid-19.

Convocant: La Confederació
Termini: 04/04/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions sense ànim de lucre, per a la promoció d'activitats i iniciatives adreçades a la protecció i a la defensa dels animals, 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per a programes, projectes i activitats que tinguin com a eix vertebrador la protecció i defensa dels animals de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 08/04/2021 - 06/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a les cooperatives agràries i altres entitats agràries, 2021

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat convoca subvencions per a les cooperatives agràries i altres entitats agràries sense finalitat de lucre que actuïn total o majoritàriament dins l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat i la seva zona d'influència per a la millora dels processos de producció, transformació, comercialització i gestió de serveis en el sector agrari.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat
Termini: 02/04/2021 - 07/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions adreçades a les agrupacions de defensa vegetal per al desenvolupament tecnològic i la millora mediambiental de l'activitat agrària, 2021

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat convoca subvencions pel desenvolupament tecnològic i la millora mediambiental de l’activitat agrària en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat adreçat a les Agrupacions de Defensa Vegetal.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat
Termini: 02/04/2021 - 07/05/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria del Programa voluntari de compensació d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle, 2021

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega la cinquena convocatòria d'aquest Programa, adreçat a aquelles entitats socials que hagin realitzat recentment o tinguin planificat realitzar una actuació de reducció d'emissions de GEH a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Termini: 31/03/2021 - 07/05/2021

Més informació

punt vermell Premi del Consell Social 'Pedagogia i Objectius de Desenvolupament Sostenible' 2021

El Consell Social convoca aquest premi amb l'objectiu de reconèixer iniciatives de sostenibilitat i mediambientals relacionades amb la pedagogia i el territori, contribuint a donar visibilitat i posant en valor la tasca de pedagogs i psicopedagogs.

Convocant: Consell Social
Termini: 08/04/2021 - 08/05/2021

Més informació

punt vermell Premi Ramon Margalef d'Ecologia, 2021

El Departament de la Presidènciaes convoca la dissetena edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 20/02/2021 - 28/05/2021

Més informació

punt vermell III edició del Premio Biophilia de Comunicación Mediambiental 2021

La Fundación BBVA convoca la tercera edició d'aquest premi que vol reconèixer la tasca de professionals i organitzacions de qualsevol lloc del planeta que contribueixi de manera excepcional a millorar la comprensió i sensibilització pública dels desafiaments ecològics, mitjançant la difusión del coneixement científic i aportant noves mirades multidisciplinars sobre la naturalesa.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 09/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
 Font: Federació Catalana de Voluntariat Social
10 detalls solidaris per Sant Jordi a un clic

El Mercat Social t'apropa roses, llibres i regals amb valor social perquè celebris la Diada ajudant a impulsar els projectes d'entitats.  

Els diners recaptats es destinaran a la investigació científica en l’àmbit de la visió.
Espectacle solidari de Sant Jordi a la Sala Versus Glòries

Es recolliran fons per a la investigació científica en l’àmbit de la visió.

 Font: Piqsels (Llicència CC)
‘Eldcare’, un projecte per a l’alfabetització digital de les persones grans

Les persones grans han patit en major grau l’impacte la Covid-19 pel que fa a la salut física, però també mental. La soledat els ha afectat més, atès que no tenen tants coneixements sobre tecnologia com la gent jove per fer-hi front.

 Font: Fundació Cuberes-Donlo
Patricia Ferré: “Les noves tecnologies poden ser un antídot contra la soledat no volguda”

La directora de la Fundació Cuberes-Donlo destaca que el domini de les TIC aporta confiança a la gent gran i els ajuda a entendre millor el món que els envolta.  

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.