logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 14 de desembre de 2022 - Num. 507 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

Subvencions a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya

Subvencions a associacions, fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya per al finançament d'actuacions d'educació i sensibilització ambiental, per als anys 2023, 2024 i 2025 per promoure l'aprenentatge servei de l'àmbit socioambiental als centres educatius de Catalunya.

Llegiu-ne més
El finançament per particulars demana d’un esforç a llarg termini, així com una diversificació de mètodes.

La captació de fons a particulars

És la forma més autònoma que té una entitat per finançar els seus projectes. 

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Subvencions per al foment de l'associacionisme i el desenvolupament de projectes de moviment veïnal, any 2022

L'Àrea de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Reus convoca les subvencions per al foment de l'associacionisme i el desenvolupament de projectes de moviment veïnal, i exclusivament la línea2, de funcionament, manteniment i millora del local social, corresponents a l'any 2023.

Convocant: Ajuntament de Reus Termini: 20/12/2022 - 20/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per projectes i activitats d'acció socioeducativa o de suport per a infants i famílies en situació de risc a Terrassa

Subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a la realització de projectes i activitats d'acció socioeducativa o de suport per a nens i famílies en situació de risc o vulnerabilitat, modalitat C (casals d'hivern).

Convocant: Ajuntament de Terrassa Termini: 03/12/2022 - 20/12/2022 Llegiu-ne més

Convocatòria de projectes que contribueixin a la renaturalització urbana

Convocatòria de projectes que contribueixin a la renaturalització urbana, de manera que s'incrementi tant la biodiversitat i la seva conservació en els entorns urbans, com la resiliència de les ciutats davant el canvi climàtic, la seva habitabilitat i la qualitat de vida dels seus habitants.

Convocant: Fundación Biodiversidad Termini: 22/12/2022 - 22/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions culturals a entitats i associacions de Balaguer

Subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals de la ciutat, anualitat 2022.

Convocant: Ajuntament de Balaguer Termini: 26/11/2022 - 24/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions i convenis pel foment de l'associacionisme i el voluntariat de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, 2023

Subvencions pel dels diferents àmbits d’actuació i de la promoció associativa per fomentar el treball conjunt amb la ciutadania organitzada i la formalització de convenis de compromís mutu per al desenvolupament de serveis i activitats en benefici de la col·lectivitat del municipi.

Convocant: Ajuntament de Sant Joan Despí Termini: 31/12/2022 - 31/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l'activitat esportiva en la ciutat de Girona

Subvencions a les entitats esportives, per al desenvolupament de les seves activitats ordinàries durant la temporada amb l’objectiu de promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l’activitat esportiva en la ciutat de Girona.

Convocant: Ajuntament de Girona Termini: 30/11/2022 - 04/01/2023 Llegiu-ne més

26a convocatòria “Programa Santander Ayuda”

Aquesta convocatòria té com a finalitat fer costat a organitzacions no lucratives en la posada en marxa de projectes dirigits a la lluita contra la pobresa en la infància i l'adolescència a Espanya.

Convocant: Fundación Banco Santander Termini: 21/11/2022 - 12/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a l'edició de revistes culturals 2022

Subvencions adreçades a empreses (persones jurídiques i autònoms) i institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat, única o entre altres, l'edició de revistes culturals.    

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte Termini: 29/11/2022 - 15/01/2023 Llegiu-ne més

Premi a la recerca en polítiques de gènere Francesca Bonnemaison, per a l'any 2022

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, engega una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de donar suport a la investigació i generar estudis i eines de treball que facilitin la implementació de les polítiques d'igualtat de gènere en els ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social Termini: 01/12/2022 - 20/01/2023 Llegiu-ne més

Ajuts per a la realització d'activitats en l'àmbit del foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació

Ajudes de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología,F.S.P. (FECYT) per a la realització d'activitats del foment de la cultura científica, tecnològica i de la Innovació.

Convocant: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología Termini: 05/12/2022 - 26/01/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria Shared Green Deal per a associacions per a dur a terme experiments socials centrats en temes del Pacte Verd Europeu

La convocatòria ofereix a les autoritats locals/regionals i a les organitzacions sense ànim de lucre l’oportunitat d’associar-se amb Shared Green Deal per dur a terme experiments socials centrats en els sis temes prioritaris següents del Pacte Verd Europeu: energia neta, economia circular, renovacions eficients, mobilitat sostenible, alimentació sostenible i preservar la biodiversitat.

Convocant: Comissió Europea Termini: 25/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions 2023 a diferents entitats locals del municipi de Montcada i Reixac

L’Ajuntament de Montcada i Reixac reconeix la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador del municipi i com a motor de la seva vitalitat. Per tal d’ajudar i donar suport al món associatiu en aquesta tasca, des de l’Ajuntament es vol continuar impulsant la vida associativa, entre d’altres, per mitjà dels ajuts econòmics, la cessió d’ús d’espais i el suport d’infraestructures materialitzades als convenis i subvencions.

Convocant: Ajuntament de Montcada i Reixac Termini: 06/12/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA)

Convocatòria corresponent a l'any 2022 de concessió de subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA), en el marc del PERTE per a la Salut d'Avantguarda i amb càrrec als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Convocant: Ministerio de Ciencia e Innovación.  Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) Termini: 07/12/2022 - 07/02/2023 Llegiu-ne més

3a Convocatòria Feina Jove

Ajuts adreçats a les empreses, incloent-hi empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per contractar joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ).

Convocant: Fundació ”la Caixa” Termini: 31/03/2023 - 31/03/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria de propostes en el marc del Cos Europeu de Solidaritat per al 2023

El Cos Europeu de Solidaritat és un programa de la UE per a joves que vulguin participar en activitats solidàries en diferents àmbits que van des d'ajudar a persones desfavorides fins a contribuir a l'acció  en matèria de medi ambient i salut, a la UE i arreu del món. 

Convocant: Unió Europea Termini: 04/10/2023 - 04/10/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.