Nou espai obert de voluntariat penitenciari

F Pere Tarrés
Flyer Espai Obert
L'esdeveniment Enguany tindrà lloc a la Sala Pompeia (Carrer de la Riera de Sant Miquel, 1) de Barcelona i està dirigida principalment a persones voluntàries i professionals del sistema penitenciari
Pres saltant
Hi formaran part diversos agents implicats en l'àmbit penitenciari, també persones que han estat internes.

Nou espai obert de voluntariat penitenciari

F Pere Tarrés

Resum: 

En la 5a trobada s’hi recollirà testimoni de la mà dels diferents agents implicats, com professionals, personal intern i persones voluntàries.

Arriba la cinquena edició de l’espai obert de voluntariat penitenciari, una activitat autogestionada pel voluntariat penitenciari i que compta amb el suport de la Taula de Participació Social de Catalunya (TPS). Enguany tindrà lloc el dissabte 11 de novembre a la Sala Pompeia (Carrer de la Riera de Sant Miquel, 1) de Barcelona i està dirigida principalment a persones voluntàries i professionals del sistema penitenciari, voluntaris/àries socials, estudiants i qualsevol persona interessada en projectes de cohesió social.

Aquest espai pretén esdevenir un lloc de trobada, de formació i d’intercanvi d’experiències per posar en relleu el valor del voluntariat penitenciari. D’aquesta manera, s’hi recollirà el testimoni del voluntariat penitenciari de la mà dels diferents agents implicats, com professionals, interns/es i voluntaris/àries. L’aforament és limitat i les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari abans del dia 31 d’octubre, juntament amb l’enquesta prèvia a la sessió.

Programa

09.00 h - Acreditacions

09.30 h - Benvinguda

09.45 h - Presentació dels resultats de l’enquesta: El valor del voluntariat

10.30 h - Treball en grups: El valor del voluntariat.

11.30 h - Refrigeri

12.00 h - Taula rodona: El model de participació i convivència als centres penitenciaris:

13.30 h - Lectura del resum de les aportacions dels grups: ‘El valor del voluntariat penitenciari’

14.00 h - Agraïments i comiat

Afegeix un comentari nou