Sis entitats comencen a treballar per fer el salt a la web 2.0

Sis entitats comencen a treballar per fer el salt a la web 2.0

Resum: 

Xarxanet.org dóna suport a les entitats que tenen pàgines web estàtiques per convertir-les en blocs dinàmics. El 16 de desembre es va realitzar el primer taller amb membres de sis entitats per tal de començar a treballar en aquest sentit.

Durant els últims anys més de 60 entitats han creat la seva plana web amb l'ajut de xarxanet.org. Ara, transformaran aquestes planes en blocs dinàmics que milloraran qualitativament la comunicació de l'entitat amb la seva base social i amb d'altres entitats, i fomentaran la participació.

Durant el 2010 totes aquestes entitats faran el canvi a la web 2.0. Algunes ja han començat: el primer taller va tenir lloc el 16 de desembre i hi van participar membres de sis entitats. Tots ells van explicar com els agradaria que fos el seu nou lloc web i ja estan treballant per tal d'aconseguir-ho! Ho podeu veure al vídeo:

El procés de transformació es realitzarà en col·laboració entre l'entitat i el servei de xarxanet Entitats i web 2.0. Les entitats rebran assessorament tecnològic i formació tant presencial com en línia. A més, tindran en tot moment el suport d'un equip multidisciplinari. Aquestes dues presentacions que es van fer servir al taller expliquen el projecte Entitats i web 2.0 i els avantatges que pot oferir un bloc de xarxanet.org a una entitat o col·lectiu.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou