Nova plataforma d’afectats per reclamar a aerolínies i hotels

LaviniaNext
Autor/a: 
Carlos Faneca
Nombrosos catalans no poden tornar a casa per la cancel·lació de vols. Font: CC
Nombrosos catalans no poden tornar a casa per la cancel·lació de vols. Font: CC
Rubén Sánchez, portaveu de Facua.  Font: Facua
Rubén Sánchez, portaveu de Facua. Font: Facua
Alguns equips de futbol viatgen en avió per a qualsevol desplaçament. Font: CC
La plataforma acollirà afectats per cancel·lació de vols, hotels, gimnasos, etc. Font: CC

Nova plataforma d’afectats per reclamar a aerolínies i hotels

Autor/a: 
Carlos Faneca
LaviniaNext

Resum: 

Facua ha creat una plataforma d'afectats per poder reclamar a aerolínies, hotels, acadèmies o gimnasos per les cancel·lacions produïdes arran de l'estat d'alarma per evitar el contagi de coronavirus.

L'extraordinària situació que està experimentant el món sencer arran de la pandèmia del coronavirus està provocant nombroses afectacions a tots els nivells. Una de les més importants, i que també estan patint nombrosos catalans, és la cancel·lació de vols que impedeixen als ciutadans tornar als seus països de residència.

Davant d'aquesta situació, que es complica per l'estat d'alarma, el confinament i la incertesa, els afectats intenten trobar ajuda, o almenys consell, de part dels consolats, que no obstant estan desbordats davant de la situació. Per tractar moltes d'aquestes cancel·lacions, així com les que es fan des d'aquí, FACUA ha creat una plataforma d'afectats per reclamar a aerolínies.

La mateixa plataforma també està dirigida a aquells afectats que volen reclamar despeses d'hotels, menjadors escolars, acadèmies, gimnasos i altres negocis a conseqüència de la situació produïda pel Covid-19. De moment, la plataforma ja compta amb 1.651 afectats.

Els consumidors poden sumar-se a la plataforma a través d'aquest enllaç. L'associació anirà oferint informació sobre com reclama, així com les diverses situacions que poden trobar-se els usuaris dels serveis que han sigut cancel·lats o que abans de decretar-se l'estat d'alarma van decidir no utilitzar-los seguint les recomanacions de les autoritats.

Atrapats a l'estranger

La nova plataforma de Facua pot ser molt útil pels membres de les entitats catalanes, ja que alguns dels seus membres es poden trobar amb situacions de cancel·lacions de serveis durant aquests dies.

És el cas de l'Ester Amorós, membre del consell executiu de la Fundació Acció Solidària Contra l'Atur. Amorós es troba a l'Argentina a l'espera de poder retornar a casa. "De moment l'espai aeri argentí està tancat a tots els vols europeus, el que ha provocat que el nostre vol es cancel·lés", manifesta Amorós, qui assegura que des del consolat espanyol a Buenos Aires no els van donar cap mena de solució més enllà de buscar altres alternatives de vols.

Afegeix un comentari nou