Càpsula de formació: "Grups i associacions, davant del mirall!"

Cartell de la Càpsula de formació: "Grups i associacions, davant del mirall!"
Barcelona
Divendres, 02/03/2018

Sessió de dues hores per a les entitats juvenils de Barcelona on s'oferiran eines per analitzar i realitzar un diagnòstic de la realitat que viuen.

El CRAJ ofereix una nova càpsula de formació: "Grups i associacions, davant del mirall!". Es tracta d'una sessió de dues hores per a les entitats juvenils de Barcelona on es donaran eines per analitzar i realitzar un diagnòstic de la realitat que viuen.
L'objectiu de la càpsula és conèixer quina és la situació actual de cada entitat i planificar noves estratègies d’organització i funcionament per continuar avançant en funció de les seves necessitats i interessos. Per a fer-ho, es plantejaran dinàmiques que permetran detectar les potencialitats i mancances i dibuixar les primeres passes d’un pla estratègic d’acció.
La càpsula de formació "Grups i associacions, davant del mirall!" tindrà lloc el proper 2 de març (a les 18.30h) a l'Espai Jove Boca Nord. Com sempre, les places són gratuïtes i limitades, per això cal inscriure's a través del següent enllaç: Inscripcions a la càpsula de formació. Consulta tota la informació complementària
Data: 

Divendres 02 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat