La botiga solidària Botiga Amiga, ara també disponible a Internet

Colectic
La tenda en línia ofereix més de 500 productes provinents de donacions. Font: Formació i Treball
La tenda en línia ofereix més de 500 productes provinents de donacions. Font: Formació i Treball

La botiga solidària Botiga Amiga, ara també disponible a Internet

Colectic

Resum: 

Es tracta d’una iniciativa que comercialitza productes de segona mà i que destina tots els seus beneficis a programes d’inserció adreçats a persones en risc d’exclusió social.

Botiga Amiga és una cadena d’establiments de moda social, sostenible i solidària que ha iniciat una nova etapa amb una pàgina web que promou la reutilització de bens de segona mà. És un projecte de Formació i Treball, una entitat sota el paraigua de Càritas Diocesana de Barcelona que porta a terme programes de formació i inserció laboral per a col·lectius vulnerables i que gestiona programes d’entrega social.

Aquesta iniciativa, que s'emmarcada dins el programa Moda re- de Cáritas Española i compta amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, potencia la venda i reutilització de productes de segona mà recollits a les comarques del Barcelonès, el Garraf i el Baix Llobregat.

Una part del bens triats són venuts i altra part s'entrega a famílies amb pocs recursos econòmics. El lliurament es fa a partir dels Serveis Socials dels Ajuntaments amb els què la Fundació té signats convenis de col·laboració.

La botiga en línia ofereix més de 500 productes que provenen de donacions fetes per empreses i particulars, i es cataloguen en dotze categories com ara mobles, joguines vintage, parament per la llar, productes de decoració i material audiovisual.

Si vols més informació pots entrar a la tenda en línia de Botiga Amiga.

Afegeix un comentari nou