#GR_Associacions al barri de Les Corts

F Pere Tarrés

#GR_Associacions al barri de Les Corts

F Pere Tarrés

Resum: 

La ruta, que es realitzarà el proper dissabte 20 de febrer, recorrerà les diverses associacions del barri de Les Corts de Barcelona.

Des del mes de març passat en motiu del seu 20è aniversari Torre Jussana organitza rutes a peu per visitar associacions barcelonines i després de barris com Sants i La Bordeta, la Sagrera, Sarrià i el Guinardó ara és el torn de Les Corts, que compta amb un associacionisme divers, amb projectes consolidats i referents a la ciutat de Barcelona, i d’altres que tot just comencen el seu camí i que demostren el dinamisme i el bon futur associatiu del districte.

La ruta, gratuïta i oberta a tothom tot i que cal inscriure's, començarà a les 10h i acabarà a la 13:30h al mateix punt, al Centre Cívic Trias i Peitx (antic CC Riera Blanca. c. Riera Blanca, 1) i visitarà associacions com el Banc Solidari de Serveis Gratuïts, l'Associació Taller Ocupacional Ariadna, la Plataforma d'Entitats Infantil i Juvenil de les Corts, l'Associació de les Companyies de Teatre de l’Auditori de les Corts, la Societat Coral l'Espiga de Les Corts, l'Ateneu Popular de les Corts.

Programa

  • 10:00h: Punt de trobada i inici de la ruta al Centre Cívic Trias i Peitx (antic CC Riera Blanca. c. Riera Blanca, 1). Presentació del GR i de l'associacionisme del barri. Presentació del Banc Solidari de Serveis Gratuïts
  • 10.45h: Visita a l'Associació Taller Ocupacional Ariadna (c. Felipe de Paz, 17)
  • 11.30h: Centre Cívic Tomasa Cuevas (antic CC de les Corts, c. Dolors Masferrer, 33). Presentació de la Plataforma d'Entitats Infantil i Juvenil de les Corts.. Presentació de l'Associació de les Companyies de Teatre de l’Auditori de les Corts
  • 12.30h: Visita a la Societat Coral l'Espiga de les Corts (c. Joan Gamper, 30)
  • 13:00h: Visita a l'Ateneu Popular de les Corts
  • 13.30h: Pica-Pica i tancament

Es tracta d'un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les associacions que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou