Campanya 'Foc al Cor, Salvem l’Empordà!'

  • Logotip 'Salvem l'Empordà'

    Logotip 'Salvem l'Empordà'

Des de la IAEDEN-Salvem l’Empordà s’ha iniciat la campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!” arrel dels incendis desoladors dels darrers dies, per tal de recollir un mínim de 13.824 euros i destinar-los a projectes per la recuperació de la zona afectada. Tants euros com nombre d’hectàrees cremades.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de recollir diners per tal de potenciar, de forma ordenada i amb criteris científics i rigor, projectes que ajudin a la recuperació del territori afectat pels incendis.

A què es poden destinar els diners recaptats? a la restauració de bens materials, restauració d’ecosistemes, projectes innovadors relacionats amb la prevenció d’incendis (pedagògics, d’investigació, etc…).

La societat civil, davant l’esfereïdor panorama provocat pels últims incendis a l’Alt Empordà, ha decidit moure’s. Sensibilitzada per la trágica situació, les sol·licituds i les demandes d’actuar per fer-hi front han estat massives.

IAEDEN - Institució Altempordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura, com a entitat empordanesa naturalista i ecologista, sense ànim de lucre i formada per la societat civil, ha escoltat l’allau de propostes rebudes, i per aquest motiu ha impulsat aquesta campanya ‘Foc al Cor’.

Tots els interessats i interessades han d’enviar la seva proposta seguint les bases de la convocatoria que es publicaran a finals d’agost al web de la campanya. Les necessitats econòmiques, la creativitat i la viabilitat del projecte serán els principals criteris de selecció.

Pots seguir tota l'actualitat de la campanya al web i mitjançant l’etiqueta a Twitter #focalcor

I si creus que tu també hi pots aportar el teu granet de sorra, informa’t de les diverses vies de col·laboració.

Afegeix un comentari nou