Un llibre per il·lustrar perills i esperances del planeta

 • Cabra montes. Juan Cuetos. 1er Premi, 2011 (foto: ANG)

  Cabra montes. Juan Cuetos. 1er Premi, 2011 (foto: ANG)

 • Medusa softone. Joan Cuetos. 2on Premi, 2011 (foto: ANG)

  Medusa softone. Joan Cuetos. 2on Premi, 2011 (foto: ANG)

 • Manati. Juanma Orta. 3er Premi, 2011 (foto: ANG)

  Manati. Juanma Orta. 3er Premi, 2011 (foto: ANG)

L’Associació de Naturalistes de Girona busca la complicitat de petits donants per publicar un llibre amb les millors fotografies del Concurs de Fotografia Naturalista, ara que arriba a les 25 edicions.

Aquest any, l’Associació de Naturalistes de Girona celebra la 25a edició del reconegut Concurs de Fotografia Naturalista, i per commemorar-ho, vol editar el llibre "25 anys de fotografies de natura i paisatges" amb un recull de les millors imatges que han anat recollint al llarg d’aquests anys, tots elles sobre la força i la fragilitat del planeta.

 

 

I per què un llibre?

Amb aquesta publicació, l'Associació de Naturalistes de Girona vol fer un reconeixement a totes les persones aficionades i professionals de la fotografia de natura, que amb les seves imatges ens apropen una mica més a la riquesa viva de la Terra i la seva vulnerabilitat. Conèixer i admirar la bellesa d’aquestes imatges és el vehicle per tal d’afavorir la sensibilització, la cura i el respecte cap a la natura, i millorar així la protecció dels entorns naturals.

Per què serviran les aportacions?

Per editar 500 exemplars a tot color, d'un llibre de 48 pàgines amb les millors imatges.

Com donar suport a la iniciativa?

Des de la plataforma de micromecenatge, des d'on es recullen les donacions, cal anar a l'apartat “Aporta al projecte” i escollir l'import de l'aportació que es vol fer. Registrar-se a la plataforma, si és el primer cop, i fer el prepagament amb targeta de crèdit o dèbit. L’import es farà efectiu si l'entitat aconsegueix reunir 4.000 euros en 40 dies.

Podeu consultar la web de micromecenatge o seguir el Concurs de Fotografia Naturalista al facebook.

Afegeix un comentari nou