Un postgrau dedicat a les persones amants dels animals

  • Postgrau sobre Coneixement del Món animal: Educació Sensibilització i Sensibilització

    Postgrau sobre Coneixement del Món animal: Educació Sensibilització i Sensibilització - Font: Animal Latitude

  • Posgrat sobre Coneixement del món animal

    Posgrat sobre Coneixement del món animal - Font: Anima Latitude

La relació entre humans, fauna i medi ambient, és punt de partida per generar consciència ecològica. A partir del gener inicia el Postgrau "Coneixement del Món animal: Educació i Sensibilització" per tractar aquestes temàtiques

La fauna més propera, sigui la de les espècies autòctones silvestres com la de la fauna domèstica o la d'origen exòtic, és la protagonista del postgrau. Se n'analitza la zoologia, els aspectes ecològics i de maneig, així com la normativa legal sobre tinença responsable i protecció dels animals.

Es passa del món dels cavalls als ocells, de la la biodiversitat urbana a la biodiversitat marina, passant pels centres de recuperació de fauna i les tècniques de censos, alliberaments, rescats o primers auxilis, al benestar animal i els tipus de protecció.

La finalitat és oferir la formació necessària per a desenvolupar projectes d'educació i sensibilització ambiental centrats en la fauna. Per això especial atenció es dedica a la tasca de les persones dedicades a l'educació ambiental, a la comunicació, i a la gestió ambiental.

L'Institut de Ciències de l'Educació de la UB ofereix aquest Postgrau, que té una durada de 750 h (30 crèdits ECTS), de l'11 de gener a l'11 d'octubre de 2018, i està coordinat per l'Associació Animal Latitude.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou