logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 de setembre de 2018 - Num. 285 Butlletins anteriors
Les sol·licituds per a aquesta convocatòria de subvencions poden presentar-se fins al 25 de setembre. Font: Pixabay  Font:
Oberta la convocatòria de subvencions a càrrec de l’IRPF per a entitats del tercer sector Impost de Societats: Quines rendes estan exemptes?

Fins al 25 de setembre, les organitzacion interessades han de presentar la seva sol·licitud via electrònica al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

En el càlcul de l'Impost de Societats, les entitats ens trobem amb la dificultat de poder identificar quines són les rendes exemptes i les rendes no exemptes.  

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats per a la realització de projectes i activitats per promoure la igualtat efectiva de dones i homes 2018

L'Institut Català de les Dones convoca subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització de projectes o activitats d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes, ja sigui per mitjà de convocatòries d'abast anual o pluriennal.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Dones
Termini: 06/08/2018 - 14/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions per a la celebració de congressos, seminaris i jornades relacionats amb la cooperació al desenvolupament 2018

EL Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions per al finançament de congressos, seminaris i jornades relacionats amb la cooperació al desenvolupament que es realitzin durant el període comprès entre la data de la concessió i el 30 de juny de 2019.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 03/09/2018 - 21/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats d'entitats amb interès social en matèria d'investigació científica i tècnica de caràcter mediambiental 2018

El Ministerio para la Transición Ecológica convoca subvencions a entitats del tercer sector o organitzacions no governamentals que desenvolupin activitats d'interès social en matèria d'investigació científica i tècnica de caràcter mediambiental.

Convocant: Ministerio para la Transición Ecológica
Termini: 03/09/2018 - 21/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions para la realización de actividades de interés general con cargo a la asignación tributaria del Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas 2018

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través de la Secretaría de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, convoca subvencions en  l'àmbit de les seves competències pròpies, per a la realització d'activitats d'interès general considerades d'interès social.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 22/08/2018 - 22/09/2018

Més informació

punt vermell Premi a la recerca en polítiques de gènere, Francesca Bonnemaison 2018

La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de les Dones i LGTBI, engega una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de donar suport a la investigació i generar estudis i eines de treball que facilitin la implementació de les polítiques d'igualtat de gènere en els ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina de les Dones i LGTBI
Termini: 04/09/2018 - 23/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions a programes socials amb càrrec al tram autonòmic de l'assignació tributària del 0,7% de l'IRPF 2018

S'obre la convocatòria de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general per atendre fins d'interès social, amb càrrec al tram autonòmic de l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques, en els àmbits competencials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 08/09/2018 - 25/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions per a obres de restauració i conservació d'equipaments culturals durant el període 2018-2019

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per a obres de restauració i l'adequació d'equipaments culturals a Catalunya (teatres auditoris, sales polivalents, ateneus, casals de cultura i altres equipaments culturals) propietat de fundacions i associacions amb domicili social a Catalunya, durant el període 2018-2019.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 06/09/2018 - 26/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions per a inversions en TIC per a la realització de projectes d'experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona 2018

L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'ICUB Institut de Cultura, convoca subvencions per a inversions en infraestructura TIC per tal d'impulsar la realització de projectes de caire experimental i innovador que explorin nous llenguatges i metodologies a l’entorn de les propostes culturals i la creativitat digital.  

Convocant: Ajuntament de Barcelona. ICUB Institut de Cultura
Termini: 06/09/2018 - 26/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de programes supracomunitaris sobre drogodependències 2018

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions adreçades a entitats privades sense ànim de lucre d'àmbit estatal per al desenvolupament de programes en el camp de les drogodependències, que afectin a l'àmbit territorial de dues o més comunitats autònomes.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 01/09/2018 - 30/09/2018

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de participació en xarxes i de recerca en promoció de la pau per al curs 2018-2019

L'ICIP convoca subvencions a associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre domiciliades a Catalunya per a projectes de participació en xarxes i de recerca en promoció de la pau.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 06/09/2018 - 02/10/2018

Més informació

punt vermell IV Premi de Recerca en Memòria Democràtica 2018

Memorial Democràtic engega la quarta edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica que reconeix aquells treballs de recerca que versen sobre el foment de la memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980.

Convocant: Memorial Democràtic
Termini: 04/09/2018 - 04/10/2018

Més informació

punt vermell Premi Bartolomé de las Casas 2018

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca una nova edició d'aquest premi que distingeix persones, institucions o organitzacions que hagin destacat al llarg del temps en la defensa de l'enteniment i concòrdia amb els pobles indígenes d'Amèrica, en la protecció dels seus drets i el respecte dels seus valors.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 02/09/2018 - 02/11/2018

Més informació

punt vermell IV Premi Jove de Còmic de Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Consell de Dones de Sant Martí, amb el suport del Districte de Sant Martí, i de la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona convoca el la quarta edició d'aquest premi.

Convocant: Consell de Dones de Sant Martí
Termini: 01/09/2018 - 02/11/2018

Més informació

punt vermell Premis Estratègia NAOS 2018

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad convoca una nova edició d'aquests premis en el marc de l'Estratègia NAOS.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad
Termini: 14/06/2018 - 21/12/2018

Més informació

punt vermell Tercera edició del concurs Hip-hop per la Pau de l'ICIP

Amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, i per tal de sensibilitzar la població i promoure la creativitat de l'alumnat de les escoles i centres, l'ICIP convoca la tercera edició del concurs Hip-hop per la Pau.

Convocant: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Termini: 06/09/2018 - 30/01/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Les temàtiques del Premi giren al voltant dels eixos d’actuació de la UNESCO Font: UNESCO
Encara es poden presentar propostes al 'Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO'

El 30 de setembre finalitza el termini de presentació per participar a la novena edició d'un certamen que pretén difondre les bones pràctiques desenvolupades en la construcció d’una societat més avançada.  

 Font: Fundació Espigoladors
4a edició del premi #elmenjarnoesllença

Convoquem la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença per fomentar la participació d’infants i joves en la construcció de solucions contra el malbaratament alimentari!

La recuperació de l'Ateneu Popular Flor de Maig és fruit d'un intens procés de reivindicació veïnal. Font: Ateneu Popular Flor de Maig
En marxa una campanya per recuperar l’Ateneu Popular Flor de Maig del Poblenou

Amb aquesta iniciativa es pretén aconseguir el finançament necessari per reobrir aquest històric espai autogestionat que acull entitats socials i culturals del barri.

 Font: Valentos SG
Oferim serveis d'acompanyament i assessorament gratuït per a entitats!

Pretenen una millora de la gestió i un major impacte en la societat.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.