logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 22 de maig de 2019 - Num. 321 Butlletins anteriors
JAD Co.Productions org ajuda entitats del Tercer Sector a fer realitat els seus projectes. Font: Núria Gracia Les temàtiques d’enguany són polítiques de pau i processos i experiències de construcció de pau i reconciliació Font: Font: Unsplash.
Núria Gràcia: “El Tercer Sector té molts prejudicis per canviar de model de finançament” L’ICIP obre una nova convocatòria per projectes destinats al foment de pau

La fundadora de JAD Co.Productions.org dóna suport a projectes per al desenvolupament de joves, adolescents i dones, creant oportunitats i facilitats reals per a la seva independència econòmica i personal.

Fins el 10 de juny, es poden presentar projectes que valoraran la no violència, la seguretat humana, l’apoderament de les víctimes i la perspectiva de gènere i de diversitat com a pilars.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions en l'àmbit del foment de la llengua catalana 2019

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per tal de promoure actuacions específiques per fomentar l’ús de la llengua catalana a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 07/05/2019 - 22/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a activitats literàries 2019

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions a la creació d’obres literàries en llengua catalana en tots els gèneres i les modalitats, inclosos els textos teatrals i els guions audiovisuals, tant d’autors consagrats com de nous creadors. 

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 07/05/2019 - 22/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a les associacions de consumidors i usuaris d'àmbit estatal 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions per tal de promoure l'associacionisme de consum i la realització d'activitats d'informació, defensa i protecció dels drets de les persones consumidores.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 06/05/2019 - 22/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda 2019

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) convoca subvencions en l'àmbit del comerç al detall, dels serveis, l'artesania, i la moda amb la finalitat de promocionar i impulsar el sector i fomentar la competitivitat i la qualitat d'aquests sectors.

Convocant: Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Termini: 23/04/2019 - 23/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes i actuacions d'entitats i associacions veïnals dels barris d'habitatges administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a l'any 2019

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per al finançament de projectes socials d'actuacions comunitàries amb activitats de cohesió social, per a l'adequació o manteniment de dependències, amb la finalitat de fomentar la cohesió social, el teixit associatiu i el civisme veïnal.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 27/04/2019 - 28/05/2019

Més informació

punt vermell 'El Desafío' de Talento Solidario 2019

La Fundación Botín, amb 'El Desafió' de Talento Solidario, vol donar suport a idees o iniciatives innovadores d'organitzacions socials que ajudin a donar solució a reptes de la societat actual.

Convocant: Fundación Botín
Termini: 23/04/2019 - 30/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats per a projectes i activitats que promoguin la igualtat efectiva de dones i homes 2019

L'Institut Català de les Dones convoca subvencions a entitats privades sense finalitat de lucre per a la realització de projectes i activitats per promoure la igualtat efectiva de dones i homes.

Convocant: Institut Català de les Dones
Termini: 14/05/2019 - 30/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per a les actuacions de turisme i termalisme per a persones amb discapacitat 2019

El Instituto de Mayores y Servicios Sociales convoca subvencions per a entitats sense ànim de lucre que prestin atenció exclusiva i habitual a les persones amb discapacitat.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. Instituto de Mayores y Servicios Sociales
Termini: 01/05/2019 - 30/05/2019

Més informació

punt vermell Subvencions en l'àrea d'atenció a la gent gran 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través del Instituto de Mayores y Servicios Sociales, convoca subvencions per a la realització d'actuacions socials dirigides a afavorir el moviment associatiu de la gent gran.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. Instituto de Mayores y Servicios Sociales
Termini: 07/05/2019 - 05/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre destinades al finançament de despeses ocasionades per actuacions de prevenció i control de la infecció per VIH i sida.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 08/05/2019 - 07/06/2019

Més informació

punt vermell Premis Web per a Projectes de Ciència 2019

Iwith.org convoca una nova edició d'aquests premis amb l'objectiu de crear una pàgina web moderna, de disseny i identificativa per a una organització relacionada amb el món de la ciència.

Convocant: Iwith.org
Termini: 08/05/2019 - 07/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a associacions, fundacions i entitats dedicades a la defensa de les víctimes del terrorisme 2019

El Ministerio del Interior convoca subvencions per a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre la finalitat de les quals sigui la representació i defensa dels interessos de les víctimes del terrorisme.

Convocant: Ministerio del Interior
Termini: 09/05/2019 - 08/06/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a confederacions i federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes 2019

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions per a finançar les activitats de les confederacions i federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes i contribuir a sufragar part de les despeses necessàries per a realitzar les esmentades activitats.

Convocant: Ministerio de Educación y Formación Profesional
Termini: 15/05/2019 - 13/06/2019

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment de la donació i el trasplantamnet d'òrgans i teixits humans 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social vol promoure amb aquestes subvencions la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans, amb l'objectiu de fomentar activitats que millorin els índexs de donació i optimitzin el nombre, la qualitat i la viabilitat dels trasplantaments efectuats.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 15/05/2019 - 13/06/2019

Més informació

punt vermell Premis Estatals al Voluntariat Social 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social obre una nova edició d'aquest premi que reconeix l'acció voluntària de les persones físiques o jurídiques, desenvolupada davant les situacions de vulnerabilitat, privació o falta de drets a través de programes de voluntariat.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social
Termini: 15/05/2019 - 18/06/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Cooperativa Integral El Roser Font: El Roser
El Roser cerca mecenatge per esdevenir escola primària

La cooperativa educativa té un mes per recaptar 30.000€ i finançar la construcció d’una sala polivalent que li facilitaria l’homologació per donar continuïtat al projecte adreçat a infants fins als 12 anys.

 Font:
Subvencions a entitats per a projectes i activitats que promoguin la igualtat efectiva de dones i homes 2019

L'Institut Català de les Dones convoca subvencions a entitats privades sense finalitat de lucre per a la realització de projectes i activitats per promoure la igualtat efectiva de dones i homes.

La Magic Line 2019 ha permès recaptar 331.873€ per a projectes socials. Font: SJDD
La Magic Line 2019 Barcelona finança 27 projectes socials

La caminada solidària ha permès recaptar 331.873€ que es destinaran íntegrament a iniciatives en favor de persones vulnerables.

S'hi han presentat 102 entitats amb 111 projectes. Font: Fundació puntCAT
La convocatòria de projectes de la Fundació puntCAT té 83 entitats finalistes

Aquesta iniciativa va adreçada a totes aquelles entitats sense ànim de lucre que necessitin un ajut que les permeti desenvolupar projectes amb contingut o estructura digital.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.