Arriba la sisena edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional #TornaCanviada

Colectic - Comunitari
Joves en una paradeta de la Fira
L'edició de 2018 es va fer al barri del Raval de Barcelona

Arriba la sisena edició de la Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional #TornaCanviada

Colectic - Comunitari

Resum: 

Tindrà lloc el 24 de febrer i en ella 13 entitats presentaran les seves propostes per fer voluntariat de curta i llarga durada a més de 30 països.

La VI Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional es farà a partir de les 17.30 hores a Barcelona a la seu de Lafede.cat, que és l'entitat que organitza l'esdeveniment. La idea d'aquesta proposta és donar a conèixer destinacions per fer estades de voluntariat i ajudar a preparar-les.

Les estades de voluntariat internacional són propostes de coneixement de diferents realitats en altres països amb una vocació educativa. El treball que duen a terme sobre el terreny les organitzacions que les ofereixen no depèn mai de les tasques que desenvolupen els voluntaris i les voluntàries.

L’any 2018 la Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional es va fer a la Plaça Pere Coromines del barri del Raval de Barcelona i hi van assistir més de 300 persones. Entre d'altres activitats, es van fer presentacions d'experiències de persones que havien estat en anys anteriors a El Salvador i a Colòmbia. També es va fer la gravació d'un programa especial de 'Solidaris' de Catalunya Ràdio.

Existeix una preocupació entre les ONG que treballen en aquest sector degut a certes iniciatives que han anat sorgint darrerament que ofereixen projectes de voluntariat internacional amb la intenció de fer negoci. Lafede.cat ha fet un recull de consells i recomanacions per poder escollir de manera segura sense caure en falses ofertes de voluntariat.

Afegeix un comentari nou