El projecte 'Compartim Poble-sec' contribueix a crear comunitat

Colectic - Comunitari
Una jove ensenya a fer servir l'ordinador a una senyora gran
Una jove ensenya a fer servir l'ordinador a una senyora gran

El projecte 'Compartim Poble-sec' contribueix a crear comunitat

Colectic - Comunitari

Resum: 

Es tracta d'un blog que vol afavorir la creació de vincles i espais comunicatius i relacionals entre diferents grups i col·lectius veïnals del barri del Poble-sec, a Barcelona.

L’Àrea Social de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec impulsa 'Compartim Poble-sec' com a eina virtual per donar a conèixer les accions que es duen a terme en el marc de diferents projectes participatius, com són 'Acompanyament a la Gent Gran', 'Baixem al Carrer', 'Espai de la Infància' i 'Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom'.

'Compartim Poble-sec' té també com a propòsit acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a la gent gran perquè aquest col·lectiu també pugui participar en el projecte, elaborant continguts i gestionant-lo. Una de les accions que s'han fet en aquest sentit ha estat una trobada intergeneracional en la qual han col·laborat joves del 'Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom'.

Aquest espai virtual està obert a tothom qui participa al barri i la seva vocació és col·laborativa. Amb el català com a llengua de vinculació, potencia espais de trobada i activitats que tinguin com a base el diàleg i el coneixement mutu.

De cara a un futur, la idea és que aquest blog difongui les activitats, opinions, vivències, crítiques i coneixements de totes aquelles persones del barri del Poble-sec que participen en el seu teixit social i cultural.

Afegeix un comentari nou