Els Tres Turons subtitula 8 clips en el marc d'un projecte d'accessibilitat auditiva

Colectic
Les càpsules ofereixen diversos testimonis Font: Els Tres Turons
Les càpsules ofereixen diversos testimonis Font: Els Tres Turons

Els Tres Turons subtitula 8 clips en el marc d'un projecte d'accessibilitat auditiva

Colectic

Resum: 

Aquesta fundació, que atén persones joves i adultes amb problemes greus de salut mental, duu a a terme accions per afavorir l’accés a la cultura de les persones amb dificultats auditives, visuals o de comprensió.

La Fundació Els Tres Turons treballa des de l'any 1985 per la inserció social i laboral de persones amb trastorns mentals. D'entre les accions que realitza es troba el projecte 'Accessibilitat Audiovisual', que té com a objectiu facilitar l'aprenentatge la inserció social fent accessibles continguts audiovisuals a persones sordes o cegues, a partir de tècniques de subtitulació o audiodescripció.

El projecte es proposa que les persones que hi participen assoleixin la capacitació tècnica necessària per a fer treballs de subtitulació adaptada a persones sordes i l’audiodescripció per a persones cegues en audiovisuals i espectacles com poden ser programes de televisió, teatre, cinema, museus, etc.

Els vuit clips que han estat subtitulats pertanyen a la sèrie #ActivatPerLaSalutMental de la Fundació Salut Mental Catalunya. Es tracta d'unes càpsules audiovisuals que ofereixen testimonis i mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència.

El treball ha estat supervisat per un comitè de persones expertes que ha col·laborat per elaborar continguts i materials que puguin ser útils a aquelles persones que conviuen amb un problema de salut mental.

Afegeix un comentari nou