Enquadra i fotografia la vida al Raval

 Font:
Font:

Enquadra i fotografia la vida al Raval

Resum: 

Fins al 25 de maig fotògrafs aficionats i professionals podran participar al concurs "La vida del Raval". Les obres seleccionades formaran part d'una exposició que es podrà veure a diferents equipaments del barri.

L'Associació Salut i Família organitza aquest certamen en el marc del projecte Propers, que promou la convivència al Raval. Així, les fotografies hauran de reflectir la vida al barri barceloní del Raval. Es valorarà que promoguin la lluita contra els prejudicis i els estereotips, tot fomentant la igualtat de gènere, de tracte i d'oportunitats en els aspectes socials, culturals, econòmics, polítics, etc.

El concurs s'adreça a fotògrafs professionals i aficionats. Cada participant podrà presentar-hi un màxim de tres imatges, les quals no podran estar retocades digitalment. Tampoc podran haver estar premiades anteriorment en un altre concurs.

La data límit per presentar-hi fotografies serà el 25 de maig i per el dia 30 del mateix mes el jurat donarà a conèixer les obres seleccionades per formar part de l'exposició itinerant. Aquesta es podrà visitar a diferents equipaments del barri entre els mesos de juny i desembre de 2014.

Per a més informació pots consultar les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou