Es busca mecenatge per trencar amb la transfòbia a través d'una exposició fotogràfica

Ravalnet
Autor/a: 
Marta Rius
Fotografia de l'exposició 'Com jo', de Sílvia Blanco Font: Sílvia Blanco
Fotografia de l'exposició 'Com jo', de Sílvia Blanco Font: Sílvia Blanco

Es busca mecenatge per trencar amb la transfòbia a través d'una exposició fotogràfica

Autor/a: 
Marta Rius
Ravalnet

Resum: 

Els beneficis recaptats es destinaran a projectes benèfics d’associacions trans.

'Com jo' és un projecte que es basa en una exposició itinerant de fotografia documental sobre el fet trans*. El projecte forma part del Treball de Final de Grau de la Universitat de Barcelona de Sílvia Blanco, qui ha impulsat una campanya de mecenatge per poder produir l'exposició.

La iniciativa pretén ser una eina de sensibilització i de pedagogia per trencar amb estigmes i fòbies. Sobretot per denunciar la patologització que s’atribueix a les persones trans* i reivindicar que se'n parli com un fet social, cultural i polític. L’objectiu és educar sobre la qüestió trans*, trencar amb la transfòbia i amb els gèneres normatius.

Els beneficis que s’obtinguin, de la taquilla inversa i de la venta de còpies de les fotografies durant les exposicions, es destinaran a projectes benèfics d’associacions trans*.

Sílvia Blanco ha col·laborat com a fotògrafa, redactora, auxiliar de càmera i de producció a diferents mitjans de comunicació. L'any 2017 va dirigir el documental 'Goorgorlou', sobre el col·lectiu subsaharià que recull ferralla a Sabadell, que actualment forma part d'un projecte de sensibilització.

Les recompenses que es poden obtenir són: aparèixer com a mecenes al cartell promocional de l’exposició; visita guiada que duran a terme les protagonistes; pòster promocional de l'exposició; dues postals de fotografies i/o organitzar l’exposició al teu municipi. El lliurament de les recompenses s'estima que s'efectuarà durant el setembre del 2019.

Afegeix un comentari nou