S'apropa la nova edició del Cicle de Finançament Públic per a entitats juvenils de Barcelona

Colectic - Comunitari
Una planta brota en un pot amb monedes
Tot el que es necessita saber perquè el finançament públic ens doni els seus fruits

S'apropa la nova edició del Cicle de Finançament Públic per a entitats juvenils de Barcelona

Colectic - Comunitari

Resum: 

Aquest cicle de quatre sessions aprofundirà en les opcions de finançament públic que hi ha disponibles. Es faran entre els dies 11 i 20 de desembre.

Es tracta d'una proposta del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) oberta a totes les persones i associacions juvenils que hi estiguin interessades.

Al llarg de les sessions es podrà aprendre a fer una recerca òptima de subvencions, a redactar un bon projecte i a justificar les subvencions de manera adequada. Es farà un treball pràctic amb els documents de justificació de subvencions perquè sigui més fàcil entendre-ho.

Totes les sessions es faran a les 18 hores, al Casal de Joves Can Ricart, els següents dies i amb els següents continguts:

  • 11 de desembre: 'El finançament públic a les entitats, de què parlem?' tractarà sobre com planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat, recursos que ho poden facilitar, institucions, etc.
  • 13 de desembre: 'La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari', destinada a treballar la sol·licitud de subvencions, el projecte, les bases, documentació... Es treballaran casos pràctics i reals.
  • 18 de desembre: 'La justificació: un treball de constància i organització' servirà per aprendre a demostrar que el projecte s'ha dut a terme i a mostrar l'impacte que ha tingut.
  • 20 de desembre: 'La justificació: casos pràctics' tractarà, finalment, per posar en pràctica tot l'aprés en la sessió anterior, compartint experiències, amb casos pràctics i a partir del debat.

Les inscripcions es poden fer a partir del formulari en línia. Hi ha disponible un servei d’interpretació de signes i també de lectoescriptura que si es necessita s'haurà d'indicar en el moment d'omplir el formulari.

Pots tenir més informació escrivint a l'adreça de correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o bé trucant al número de telèfon 93 265 52 17.