S'apropa la nova edició del Cicle de Finançament Públic per a entitats juvenils de Barcelona

Colectic - Comunitari
Tot el que es necessita saber perquè el finançament públic ens doni els seus fruits Font: CRAJ
Tot el que es necessita saber perquè el finançament públic ens doni els seus fruits Font: CRAJ

S'apropa la nova edició del Cicle de Finançament Públic per a entitats juvenils de Barcelona

Colectic - Comunitari

Resum: 

Aquest cicle de quatre sessions aprofundirà en les opcions de finançament públic que hi ha disponibles. Es faran entre els dies 11 i 20 de desembre.

Es tracta d'una proposta del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) oberta a totes les persones i associacions juvenils que hi estiguin interessades.

Al llarg de les sessions es podrà aprendre a fer una recerca òptima de subvencions, a redactar un bon projecte i a justificar les subvencions de manera adequada. Es farà un treball pràctic amb els documents de justificació de subvencions perquè sigui més fàcil entendre-ho.

Totes les sessions es faran a les 18 hores, al Casal de Joves Can Ricart, els següents dies i amb els següents continguts:

  • 11 de desembre: 'El finançament públic a les entitats, de què parlem?' tractarà sobre com planificar l’estratègia de finançament públic de l’entitat, recursos que ho poden facilitar, institucions, etc.
  • 13 de desembre: 'La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari', destinada a treballar la sol·licitud de subvencions, el projecte, les bases, documentació... Es treballaran casos pràctics i reals.
  • 18 de desembre: 'La justificació: un treball de constància i organització' servirà per aprendre a demostrar que el projecte s'ha dut a terme i a mostrar l'impacte que ha tingut.
  • 20 de desembre: 'La justificació: casos pràctics' tractarà, finalment, per posar en pràctica tot l'aprés en la sessió anterior, compartint experiències, amb casos pràctics i a partir del debat.

Les inscripcions es poden fer a partir del formulari en línia. Hi ha disponible un servei d’interpretació de signes i també de lectoescriptura que si es necessita s'haurà d'indicar en el moment d'omplir el formulari.

Pots tenir més informació escrivint a l'adreça de correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o bé trucant al número de telèfon 93 265 52 17.

Afegeix un comentari nou