Vols ser mentor/a en un projecte d'inclusió laboral?

Associació per a Joves Teb - Comunitari
Club Ocupa't a la Fundació Marianao Font: Fundació Marianao
Club Ocupa't a la Fundació Marianao Font: Fundació Marianao
Club Ocupa't a la Fundació Marianao Font: Fundació Marianao
Club Ocupa't de la Fundació Marianao

Vols ser mentor/a en un projecte d'inclusió laboral?

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Els mentors i mentores acompanyaran i guiaran a joves per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat. Es tracta d'una crida de voluntariat de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat.

Millorar l'ocupabilitat de joves en situació de risc o de vulnerabilitat social mitjançant la mentoria laboral. Aquest és l'objectiu d'un dels molts projectes que desenvolupa la Fundació Marianao. Per poder-ho fer necessiten persones voluntàries que s'impliquin en l'acompanyament d'aquests joves.

La tasca dels mentors i mentores serà acompanyar i guiar una persona jove per la millora de la seva ocupabilitat: millora competencial, ampliació de la xarxa social i coneixement del mercat laboral. Es trobaran un cop en setmana, tant en trobades individuals com en activitats dirigides. L'objectiu és oferir orientació professional al o la jove, compartir contactes i ajudar-lo a crear els seus propis, així com oferir-li recomanacions que facilitin la seva inclusió laboral i el seu creixement personal.

Busquen persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, preferiblement d'entre 35 i 70 anys, motivades per acompanyar un/a jove, amb experiència laboral i coneixement dels entorns laborals i amb un alt domini del català i el castellà.

Les activitats dirigides de mentoria es realitzaran els dijous de 18.00 a 20.00 hores a la seu de la Fundació Marianao. Per tant, el compromís que adquireix el mentor/a és de dues hores setmanals, a les quals cal afegir dues hores mensuals de seguiment grupal i 10 hores de formació inicial sobre mentoria (forma part del Pla de Voluntariat de Catalunya).

Per a més informació pots consultar la crida al voluntariat publicat a la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi.

Afegeix un comentari nou