Convocatòria oberta per participar a la 9a Mostra d’Art Social de Mataró

Ravalnet
Convocatòria oberta per participar a la 9a Mostra d'Art Social de Mataró. S'ha ampliat el termini de participació fins al 31 de gener. Font: Taller d'Idees
Una de les actuacions d'una edició anterior de la Mostra d'Art Social de Mataró. Font: Canal de Youtube de Taller d'Idees

Convocatòria oberta per participar a la 9a Mostra d’Art Social de Mataró

Ravalnet

Resum: 

La mostra tindrà lloc del 24 al 30 d’abril de 2017. Fins al 31 de gener s'hi poden enviar propostes de manifestacions artístiques que estimulen i afavoreixen canvis en l'àmbit social.

Des del Taller d'Idees i Entramat, les dues entitats impulsores de la Mostra d'Art Social de Mataró, expliquen que "és un espai on ensenyar i donar a conèixer qualsevol creació artística o altra proposta que tingui a veure amb el món social, amb les persones, amb l'emoció, amb la realitat, amb les idees, amb els somnis, amb el canvi, amb la transformació social…". Per tant, la convocatòria està oberta a una diversitat de propostes artístiques de caire social.

El teatre fòrum, la dansa, les titelles, les projeccions de documentals, performance o xerrades són només alguns exemples d'accions que ha acollit aquesta mostra en edicions anteriors.

Les propostes per a la novena edició es podran fer arribar fins al 31 de gener de 2017. Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça entramat[arrova]entramats.cat. L'assumpte haurà de ser "Mostra + el títol de la proposta" i s'hi haurà d'afegir la següent informació:

  • Breu descripció de la proposta que es presenta.
  • Necessitats específiques (material, espai…).
  • CV i/o informació rellevant de la persona, entitat, companyia, etc. de qui la presenta.
  • Dades de contacte de la persona, entitat, companyia, etc. de qui la presenta.
  • Material fotogràfic/audiovisual, si se’n té.
  • Pàgina web/blog, si se'n té.

La 9a Mostra d'Art Social de Mataró tindrà lloc del 24 al 30 d'abril del 2017 a Mataró. Els espais s'adjudicaran en funció del format i les necessitats de cada proposta. Aquests poden ser a l'aire lliure o en espais tancats.

Afegeix un comentari nou