El Centre Moral de Gràcia inicia la celebració del 150è aniversari amb un concurs

  • Imatge de la celebració del 149è aniversari de l'entitat

    Imatge de la celebració del 149è aniversari d'El Centre - Font: Centre Moral i Instructiu de Gràcia

  • Imatge del Memorial Carlos Vidal

    Imatge del memorial Carlos Vidal - Font: Centre Moral i Instructiu de Gràcia

  • Logo actual de l'entitat

    Logo actual d'El Centre - Font: Centre Moral i Instructiu de Gràcia

L’entitat ha recollit també a través d'‘el cistell de les idees’ propostes per a la programació commemorativa del 2019.

El Centre Moral i Instructiu de Gràcia farà 150 anys l’any vinent. El 2 de febrer de 1869, en el context del que avui anomenem el ‘Sexenni Democràtic’ (el període que engloba l’exili de la reina Isabel II i la I República Espanyola), es fundava aquest ateneu que avui compleix segle i mig d’existència, una trajectòria que la Generalitat va voler reconèixer el 1994 amb la concessió de la Creu de Sant Jordi.

Per a donar el tret de sortida a aquesta celebració, l’entitat gracienca comença a escalfar motors amb la convocatòria d’un concurs obert a tothom per escollir el logo del 150è aniversari. ‘El Centre’, ha publicat unes bases, que es poden consultar a través de la seva pàgina web on s’expliquen les condicions per a participar-hi. El concurs, per majors de 18 anys, demana obres originals i inèdites que han de fer referència a l’aniversari de l’entitat, sempre emprant els colors blau i taronja que en són els corporatius. El termini per a presentar les obres és el 30 de juny.

El resultat del concurs es coneixerà a mitjan del mes de setembre. Aleshores es començarà a treballar en la programació de la resta d’actes que commemoraran el 150è aniversari que s’allargarà durant tot l’any 2019. En base a això, l’entitat va obrir una bústia d'idees, ‘el cistell de les idees’, on tothom va poder fer aportacions i proposar actes de cara a la celebració de l’any vinent que anirà de l'1 de gener de 2019 al 9 de febrer de 2020, culminant amb la presentació d'un llibre

Afegeix un comentari nou