El Festival Llimonades, activitats culturals estiuenques per a tots els gustos

Fundació Autònoma Solidària
Fotograma de 'Rebel sense causa' Font: Revista Cultural VEU
Fotograma de 'Rebel sense causa' Font: Revista Cultural VEU
 Font: Periódico Diagonal
Font: Periódico Diagonal
 Font: llimonades.org
Font: llimonades.org

El Festival Llimonades, activitats culturals estiuenques per a tots els gustos

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

El Festival Llimonades inaugura el certamen amb exposicions fotogràfiques noves i ofereix del 28 de juny al 20 de juliol diferents activitats.

El Pati Llimona, el centre cívic del Barri Gòtic, organitza una nova edició del Festival Llimonades. Des del 2006, aquest certamen té per objectiu dinamitzar les places i patis del Gòtic a l’estiu, amb una oferta cultural i lúdico-festiva que convida als veïns i veïnes a viure el barri d’una manera diferent. Enguany, l'oferta d'activitats dura des del 28 de juny al 20 de juliol en diversos espais del centre cívic i en places i carrers.

La inauguració del Festival és el 28 de juny i compta amb tres noves exposicions: una mostra fotogràfica del col·lectiu artístic Raspas sobre el seu procés de creació, la Mostra dels treballs de l'alumnat del Màster en Fotografia i Disseny de l’Escola Elisava, i la mostra fotogràfica de l’alumnat de tallers de primavera del Pati Llimona.

D'altra banda, l'oferta d'activitats durant el festival és ben diversa. Per exemple, el 30 de juny a la Plaça Sant Miquel se celebra la Festa de Ràdio Contrabanda, una emissora lliure i no comercial de Barcelona, que instal·larà tallers de rap, locució, música i parades de menjar. Una altra activitat és el cinema a la fresca, en què es projectaran pel·lícules clàssiques com 'Amarcord', de Federico Fellini, i 'Rebelde sin causa', de Nicholas Ray. També hi ha activitats familiars com els campionats de futbolí o el campionat de Catan. Per últim, també estan programats espectacles com la 'Nit de poesia, música i dansa' el 19 de juliol amb tres espectacles: 'Elisabetta' i 'Tangos de la resistència'.

Per a més informació sobre el festival i les activitats, es pot consultar el programa.

Afegeix un comentari nou