El Sant Jordi inclusiu arriba a la pista de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Torneig Stiga de bàsquet a la pista dels Lluïsos de Gràcia, 2017
Imatge del Torneig Stiga de bàsquet a la pista dels Lluïsos de Gràcia, 2017
Salt inicial de dues jugadores, en l'edició de 2016 del torneig
Salt inicial de dues jugadores, en l'edició de 2016 del torneig

El Sant Jordi inclusiu arriba a la pista de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

6a edició del Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi.

Lluïsos de Gràcia i l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH) celebren la sisena edició del Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi. El torneig és un dels actes que proposa l’ateneu Lluïsos de Gràcia a la seva pista poliesportiva, per motivar un Sant Jordi molt més inclusiu i en el qual el col·lectiu de persones amb capacitats diverses i intel·ligència límit pugui fer la prèvia a la Diada practicant esport.

D’aquesta manera, quatre equips masculins (FEDAMAR Valldemia Premià, Encert Sant Martí, Lleixa i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràcia-acidH Fem), disputaran un torneig que començarà a les 8:45 h del diumenge, i finalitzarà a les 13:45 h. Es preveu fer una aturada just a l’acabar les semifinals masculines per a poder fer els parlaments i la presentació institucional de les entitats i els patrocinadors.

Les dues entitats, Lluïsos i acidH, van signar un acord de col·laboració amb l’objectiu de donar a conèixer la pràctica del bàsquet per part de les persones amb intel·ligència límit i establir llaços d’unió entre els jugadors de les dues entitats. D'aquesta correlació de sinergies en va sortir l'equip masculí de bàsquet acidH-Lluïsos que ja va competir en la primera edició i, un any més tard, dos de femenins. El projecte aniria creixent gràcies a l'acceptació ciutadana del torneig, fins l'edició d'enguany, que es preveu que ompli a vessar el poliesportiu dels Lluïsos.

Afegeix un comentari nou
0