Tot a punt pel Barcelona Blind Concerts

Associació Discapacitat VIsual Catalunya - B1B2B3
 Font: Iván Mata Godino
Font: Iván Mata Godino

Tot a punt pel Barcelona Blind Concerts

Associació Discapacitat VIsual Catalunya - B1B2B3

Resum: 

L'associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 organitza un cicle de concerts del 27 de setembre al 24 de novembre per fomentar la cultura inclusiva i donar l'oportunitat a les persones amb discapacitat visual de pujar a l'escenari.

Un dels objectius de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 és promoure una oferta cultural inclusiva. No només es busca que les persones amb discapacitat visual puguin gaudir de sortides al teatre i visites a museus, també es pretén que en siguin les protagonistes.

Barcelona Blind Concerts és un cicle en què 6 agrupacions musicals formades per, com a mínim, una persona amb discapacitat visual pujarà a l’escenari per fer vibrar el públic. Després de cada concert, hi haurà una tertúlia en què les persones assistents podran interactuar amb els i les artistes.

Aquest projecte compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, que cedeix els espais a 6 centres cívics per a la celebració dels esdeveniments:

Blind Reverendo: 27 de setembre (20 h), al CC Tomasa Cuevas – Les Corts.
Wagner Pa i Cesc Pascual: 10 d’octubre (19 h), al CC Can Verdaguer de Nou Barris.
Wagner Pa i Cesc Pascual: 18 d’octubre (20 h), al CC Parc Sandaru de Sant Martí.
Wag i Jo: 25 d’octubre (18 h), al CC l’Elèctric de Vallvidrera.
Marc Sarrato: 8 de novembre (19 h), al CC Joan Oliver “Pere Quart” de les Corts.
Ignasi Henderson: 24 de novembre (18 h), al CC Josep Maria Trias i Peitx de les Corts.

El públic es podrà posar a la pell de les persones amb discapacitat visual gràcies a l'APP Tengo Baja Visión VR. Se l'haurà de descarregar al seu dispositiu mòbil per, durant una estona, veure el mateix que les persones afectades de diferents patologies visuals.

Afegeix un comentari nou