Mataró acull el lliurament dels ‘Premis Sardana 2009’

  • Jordi Molina, tenora solista durant el 'Concert Catalanesc' de Salvador Brotons

    Jordi Molina, tenora solista durant el 'Concert Catalanesc' de Salvador Brotons

El proper dissabte, 21 de novembre, a la Basílica de Santa Maria de Mataró, se celebrarà, a 2/4 de 6 de la tarda, el lliurament dels ‘Premis Sardana 2009’ per reconèixer determinats aspectes i actituds vers la nostra dansa.

Hi ha dues modalitats de premi: les Medalles al Mèrit i els Premis Sardana.
L’acte serà a la Basílica de Santa Maria a 2/4 de 6 del dia 21 de novembre. Els guardonats rebran els premis corresponents en el marc de Mataró com a Ciutat Pubilla de la Sardana d’enguany.

A l’acte hi assistiran l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; el regidor de Cultura i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) de Mataró, Sergi Penedès; el director del Centre de Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, Ramon Fontdevila; el president de la Federació Sardanista de Catalunya i l’Obra del Ballet Popular, Bartomeu Duran; l’alcalde de l’Escala, Estanislau Puig; l’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich; el president de la Comissió Mataró Ciutat Pubilla, Isidre Pujol i la cantant Núria Feliu.

Després del lliurament dels premis l’esdeveniment es tancarà amb un concert breu a càrrec de la cobla Ciutat de Girona, dirigida per Marcel Sabaté.

Per a més informació:

Telèfons: 93 319 76 37 / 652 488 274 – Fax 93 310 41 60

Correu electrònic: premsa@fed.sardanista.cat

http://premsa.sardanista.cat

Afegeix un comentari nou