Participa al projecte musical Kastanya.cat adreçat a joves!

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al projecte musical Kastanya.cat adreçat a joves!

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Si tens un grup i canteu en català o occità no t'ho pensis més i apunta't a una iniciativa que té com a objectiu promoure l'ús d'aquestes llengües en la música.

El projecte Kastanya.cat està impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Lleida Televisió i vol també promocionar els grups de música que canten en català i occità.

Kastanya.cat no és un concurs, sinó un projecte que ofereix la possibilitat, d'una banda, de fer un concert final a la sala Cotton Club de Lleida el 26 de novembre en la festa de la Castanyada. D'altra, es realizaran set programes de televisió de 25 minuts per presentar els grups participants. S'emetran per Lleida Televisió les set setmanes anteriors al concert i es penjaran al seu web.

Per poder participar en aquest projecte és necessari interpretar tots els temes en català o occità i preparar una actuació que no superi els 30 minuts de durada.

Les sol·licituds s'han de fer abans del 15 de juny enviant el formulari que es troba al web del projecte a l'adreça de correu electrònic jardanuy@gencat.cat. També cal enviar un enregistrament breu, de 20 segons com a màxim, de qualsevol dels 20 temes que inclou el karaoke "Agafa el micro.cat".

Afegeix un comentari nou