Pots participar a Femitic fins al 28 de setembre

 • "Créixer" fotografia presentada per Marta Manzanares a Femitic 2012

  "Créixer" fotografia presentada per Marta Manzanares a Femitic 2012

 • "Peixatera" fotografia presentada per Irene Serrat a Femitic 2012

  "Peixatera" fotografia presentada per Irene Serrat a Femitic 2012

Encara ets a temps de participar al festival de fotos i vídeos creats per dones Femitic. Fins al 28 de setembre s'hi poden presentar tant vídeos com fotografies que se centrin en un d'aquests dos temes: Dones i TIC o Dones i àmbit laboral.

Promoure la participació de les dones a Internet i a les xarxes socials, potenciar l'emprenedoria i lideratge femenins i fomentar l'ús de la xarxa com a plataforma de valors inclusius, així com fer visible el paper de les dones en aquest àmbit són els objectius de Femitic, certamen organitzat per l'associació Dones en Xarxa per apoderar les dones.

Hi poden participar dones majors de 16 anys que visquin a l'Estat espanyol i enviïn a concurs obres sobre el gènere i les TIC o l'àmbit laboral. El termini per participar-hi acaba el 28 de setembre.

Hi ha premis amb dotació econòmica:

 • Premi de la categoria vídeo i TIC: 2.000 €
 • Premi de la categoria vídeo i àmbit laboral: 2.000 €
 • Premi de la categoria fotografia i TIC: 800 €
 • Premi de la categoria fotografia i àmbit labora: 800€

 

Les guanyadores es triaran per un doble procés de votacions: primer es farà una votació popular per tal d'escollir les obres finalistes. Aquest procés començarà el 2 d'octubre i conclourà el 2 de novembre. A Continuació, serà un jurat expert qui seleccionarà les premiades entre totes les finalistes. La gala de lliurament de premis tindrà lloc el 29 de novembre 2012.

Les obres es van publicant a l'espai web de Femitic a mida que s'hi van presentant. Aquí tens alguns vídeos que s'han presentat fins ara i a la columna esquerra pots veure algunes fotografies que participen al concurs.

"LovEvolution" de Patty de Frutos:

 

"Sense sortida" de Júlia Perelló:

Afegeix un comentari nou