Tret de sortida al Barcelona Creative Commons Film Festival

Fundació Autònoma Solidària
 Font: BccN
Font: BccN
 Font: BccN
Font: BccN

Tret de sortida al Barcelona Creative Commons Film Festival

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Del 5 al 10 de juny el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acull el festival de cinema i cultura lliure de la ciutat amb activitats de tot tipus.

Nova edició del Barcelona Creative Commons Film Festival (BccN), el festival que permet apropar el món de l'audiovisual, la cultura lliure i el procomú al públic majoritari. Del 5 al 10 de juny el públic podrà assistir a projeccions i formats híbrids d'obres amb llicència lliure, Creative Common, que exploren les noves formes culturals i artístiques de l'era tecnològica.

El BccN va ser el primer festival d'aquest tipus a tot el món, organitzat per l'Associació Panorama 180. Després de l'èxit d'aquesta experiència, però, el Festival ha anat coordinant-se amb noves edicions a altres països, que organitzaven de manera autogestionada aquests certàmens. Actualment, hi ha més de 25 festivals de cultura lliure associats a la xarxa CC World.

Algunes de les activitats destacades són:

  • 5 de juny, 20.30 h: Debat i inauguració del festival en col·laboració amb la plataforma #NoCallarem i el CCCB amb motiu de l’exposició “Presos polítics a l’Espanya Contemporània” de Santiago Sierra. Hi participarà Pablo Hásel, Gerard Escuer, Anaïs Franquesa, Elgio i Kaissa Ould Braham.
  • 7 de juny, 20h: Film Concert: 'Quiero lo eterno + Blood Quartet', una experiència híbrida on es podrà veure el film Quiero lo Eterno mentre que Blood Quarter representen la banda sonora en directe.
  • 10 de juny, 20.45h: Projecció: 'Nosotros', un film de Felipe Vara de Rey que explica la història de cinc amics a Madrid durant el cap de setmana de les eleccions generals de desembre de 2015 i com, el grup, igual que el país, prendran decisions que canviaran el curs de les coses.

Afegeix un comentari nou