Neix una nova cooperativa d’habitatges de lloguer assequible

Colectic
Edificis
Edificis

Neix una nova cooperativa d’habitatges de lloguer assequible

Colectic

Resum: 

‘Omplim els Buits’ oferirà habitatges en condicions òptimes d’habitabilitat amb una referència aproximada del 65% del preu de mercat.

Aquesta cooperativa està impulsada per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), la cooperativa de comunitats de propietaris Gestió Veïnal, SCCL i per persones a títol individual. En uns mesos podria estar operativa en 35 municipis.

Es calcula que les famílies que necessiten aquests habitatges hi dedicaran un 30% dels seus ingressos mensuals al lloguer, en funció de en quina població es trobin.

‘Omplim els Buits’ es diferencia d'altres iniciatives d'aquest tipus en que és una iniciativa adreçada a persones que disposen d'uns ingressos regulars què no són suficients per a poder pagar els elevats preus de mercat actuals de l'habitatge, però que no es troben en el tram de persones amb necessitats d’habitatges d’emergència social.

La cooperativa està buscant habitatges buits al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Maresme, Barcelonès, Bages i Osona. També està identificant i analitzant pisos a Salt, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell i Manresa.

El 31 d’octubre a les 18 hores tindrà lloc una presentació d'‘Omplim els Buits’a l’Associació de Veïns de Bufalà de Badalona. Per a més informació, llegeix la convocatòria de premsa.

Afegeix un comentari nou