Xarxa Punt TIC

IX Jornada Punt TIC i Presó

news-iconEsdeveniment > Acte

IX Jornada Punt TIC i Presó

Aquesta trobada aplegarà professionals que treballen en l'àmbit penitenciari, així com dinamitzadors i dinamitzadores digitals. Serà una jornada oberta i gratuïta i tindrà lloc el 6 de juny, a Barcelona.

Grup de dinamitzadors/ores a la Jornada de dinamització de la Internet Social 2017

news-iconNotícia > Informàtic

Els dinamitzadors i dinamitzadores TIC sumen forces en una associació

L'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital es va donar a conèixer el passat 21 de setembre, en el marc de la Jornada de dinamització de la Internet Social (JdIS).

Foto de grup de la trobada anual d'ALL DIGITAL l'any 2016 (TEAC 2016)

news-iconNotícia > Internacional

Les xarxes de telecentres europees es trobaran a Barcelona

El 4 i 5 d'octubre organitzacions europees que promouen les competències digitals es trobaran a Barcelona, a l'ALL DIGITAL Summit 2017. També hi participaran els dinamitzadors i dinamitzadores digitals de la Xarxa Punt TIC i Òmnia.

Logotip del projecte Enabling European e-Participation

news-iconNotícia > Informàtic

Jornada per donar a conèixer les eines d'e-participació europea

Vols conèixer les eines de participació online que tens a l'abast per incidir en la política europea? El 7 de maig, Barcelona acollirà una jornada sobre l'e-participació.

Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

news-iconNotícia > Cultural

Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

La Xarxa Punt TIC organitza un premi que barreja l'storytelling i la lluita contra la violència vers les dones. Anima la ciutadania a expressar-se a través d'una imatge, un multimèdia, un àudio o un vídeo i participar-hi!

Logotip del Software Freedom Day

news-iconNotícia > Informàtic

Setembre, el mes de la llibertat del programari

El 20 de setembre se celebra el Dia de la LLibertat del Programari (Software Freedom Day) arreu del món. Si et vols afegir a la festa a Catalunya tindran lloc diversos esdeveniments.

Dia mundial d'Internet. Fotografia de Violinha (Flickr)

news-iconNotícia > Informàtic

Dia mundial d'Internet

El 17 de maig és el Dia Mundial d'Internet. Aquesta efemèride es celebra a molts països d'arreu del món amb múltiples activitats a la xarxa i en telecentres.

news-iconNotícia > Informàtic

Voluntariat digital entre la gent gran

La Xarxa Punt TIC se suma a la Setmana de l'Energia Voluntària i ens apropa l'experiència de la Montse, voluntària que imparteix classes d'informàtica al casal de gent gran de Ribes de Freser.

news-iconNotícia > Informàtic

Temps x Temps, el voluntariat digital a Manlleu

Tens problemes amb el correu electrònic? Saps com fer un àlbum de fotos digital? Vols saber com funciona el Facebook? Saps penjar vídeos al YouTube? No importa si la resposta a aquestes preguntes és negativa o positiva: l'important és tenir ganes de col·laborar amb aquest projecte de voluntariat digital.